GNTM 4: «Είναι βρωμιάρα...» - Ξεκίνησαν οι καυγάδες πριν τη φωτογράφιση

Και της έδωσε disavtage και την έβρισε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Είναι βρωμιάρα...» - Ξεκίνησαν οι καυγάδες πριν τη φωτογράφιση

Η Άννα είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα disavantage στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 (4/10) και ένα από τα πρόσωπα που το πήρε ήταν η Όλγα. Η Όλγα από τη μεριά της δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την εξέλιξη αυτή και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα... όργανα.

Όταν οι φίλες της Άννας την πλησίασαν για να τη ρωτήσουν γιατί έδωσε το disavantage στην Όλγα, εκείνη απάντησε: «Στην Όλγα, γιατί είναι βρωμιάρα».

Η Όλγα βέβαια έμαθε την ατάκα της αυτή και ξεκαθάρισε πως μόλις επιστρέψουν στο σπίτι θα τη ρωτήσει γιατί την είπε βρωμιάρα.

Το σχόλιο της Άννας για την Όλγα στο GNTM 4

Ποια είναι η Άννα Βαλτζατζή

Η 19χρονη Άννα μεγάλωσε στην Καβάλα, σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη, στήριξη αλλά και ανταγωνισμό μεταξύ εκείνης και των 9 αδελφών της. Σπουδάζει ονυχοπλαστική και ποδολογία, ενώ το GNTM 4 αποτελεί την πρώτη της επαφή με τον χώρο του modelling, τον οποίο και λατρεύει.

Εκφράζεται μέσω της trap μουσικής γράφοντας στίχους και ραπάροντας, αλλά και μέσω του dancehall, ενός στιλ χορού με ρίζες στη Τζαμάικα. Η Άννα δηλώνει δυναμική, ειλικρινής και ιδιότροπη. Η κριτική των άλλων δεν την αγγίζει. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι “δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” και πως πρέπει να αγαπάμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας. Το ένα της όνειρο πραγματοποιήθηκε από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM4. Το άλλο της όνειρο είναι να καταφέρει να κάνει σπαγκάτο!

Motto: “Love yourself”

GNTM 4 Άννα Βαλτατζή