GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disavantage η Άννα

Μεγάλο «σούσουρο» ανάμεσα στους παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disavantage η Άννα

Το σημερινό (4/10) κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό μιας και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ανέβουν σε μία σκαλωσιά στα 13 μέτρα, να κάνουν πασαρέλα και να φωτογραφηθούν σαν σύγχρονοι rock stars.

Η Άννα ήταν η παίκτρια που είχε κερδίσει στην προηγούμενη φωτογράφιση και έτσι τώρα είχε την ευκαιρία να μοιράσει disavantge σε τρεις συμπαίκτες της.

Ενώ αρχικά είχε αποφασίσει λοιπόν να τα δώσει αλλού, τελικά τα έδωσε στην Μαρία, την Όλγα και τη Ραφαέλα, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τα τρία κορίτσια. Η ίδια ξεκαθάρισε βέβαια πως λειτούργησε στρατηγικά μιας και θέλει σιγά σιγά να φεύγουν τα κορίτσια από το σπίτι.

Τα disavantage της Άννας στο GNTM 4

Παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες - Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από τις οντισιόν του GNTM 4, έκανε μία guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε μία από τις εργάτριες στα κτήματα της Ελένης Σταμίρη.

Η αποκάλυψη πως θα εμφανιστεί στις Άγριες Μέλισσες έγινε πριν από λίγο καιρό και έτσι την είδαμε σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας.

Ο λόγος για τη Σταματίνα, την ηθοποιό που κατάφερε να πάρει την Wild Card του Δημήτρη Σκουλού στην οντισιόν αλλά δεν πέρασε στο σπίτι.

Η εμφάνισή της στις Άγριες Μέλισσες