GNTM 4 - Highlights 21/9: Το plus size μοντέλο, οι έξαλλοι κριτές, το wild card και τα ID catwalks

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - Highlights 21/9: Το plus size μοντέλο, οι έξαλλοι κριτές, το wild card και τα ID catwalks

Οι auditions του GNTM 4 τελείωσαν και αμέσως ξεκίνησε το πολυσυζητμένο ID Catwalk. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και μια μια έμπαινε μέσα. Ποιες κατάφεραν να περάσουν και ποιες όχι; Όπως και ποιοι άνδρες;

Τα 21/9 highlights του GNTM 4

«Εγώ θα σου έδινα το wild cart μου» - Η κοπέλα που ενθουσίασε Αντρέα και Έντουαρντ

Το νέο επεισόδιο του GNTM 4 άρχισε με τα τελευταία μοντέλα που θα περάσουν στο ID catwalk. Ένα από αυτά, μάλιστα, κατάφερε και τρέλανε τους πάντες με το καλημέρα.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρία, η οποία εντυπωσίασε αρχικά τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον Έντουαρντ που βρισκόντουσαν στο backstage, με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει πως αν είχε wild card θα της την έδινε με κλειστά τα μάτια.

Τον ίδιο πανικό προκάλεσε ωστόσο και στους κριτές, με τους ίδιους να δηλώνουν άκρως εντυπωσιασμένοι με την ίδια. Το μόνο μειονέκτημα της ήταν το περπάτημα, όμως η Ισμήνη σηκώθηκε να την βοηθήσει και σε μόλις λίγα λεπτά η πρόοδος της ήταν ήδη φανερή, κάτι που τους τρέλανε ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός δεν δίστασε να πει πως είναι η πιο όμορφη κοπέλα που έχει περάσει από τις φετινές audition, με την Μαρία τελικά να περνάει στην επόμενη φάση με 4 ναι! Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε.

Ο τζίντζερ φοιτητής της νομικής που ενθουσίασε - «Είσαι παράδειγμα προς μίμηση»

Αρκετά εντυπωσιασμένοι ήταν οι κριτές του GNTM 4 και με το δεύτερο μοντέλο που εμφανίστηκε μπροστά τους, αμέσως μετά την 19χρονη Μαρία.

Μπορεί να σπουδάσει νομική, σαν μια άλλη Μέγκι Ντρίο, ωστόσο το όνειρο του είναι να πετύχει στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Με αέρα νικητή, ο Λεονάρντ μπήκε μέσα και ενθουσίασε αρκετά και τους 4 παίκτες με την αύρα του! Ο ίδιος δήλωσε πως αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι σίγουρα το τζίντζερ μαζί του αλλά και οι γνώσεις του.

Πράγματι, η κριτική επιτροπή έμεινε άναυδη με τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, δηλώνοντας πως είναι παράδειγμα προς μίμηση! Έτσι, ο ίδιος έφυγε κατενθουασμένος με 4 ναι!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό - Το plus size model που προκάλεσε πανικό

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν και οι 3 παίκτες με το που μπήκε μέσα η Σταματίνα στο GNTM 4, μητέρα δύο παιδιών που θέλει να κυνηγήσει το όνειρο της στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Η ίδια, που εργάζεται ως ηθοποιός, μπήκε μέσα έχοντας απίστευτο αέρα και μάλιστα κατάφερε να σηκώσει τον Δημήτρη Σκουλό από την θέση του, λέγοντας πως το περπάτημα της θύμισε Τζέσικα Ράμπιτ.

Η τζούσι Σταματίνα με το πανέμορφο πρόσωπο της δεν κατάφερε να εντυπωσίασει όλους τους κριτές, παρά μόνο τον Δημήτρη και την Ζενεβιέβ, ωστόσο ο πρώτος της έδωσε το wild cart της.

Μίλησε στον ενικό στην Ισμήνη και εκνεύρισε τους κριτές - "Δεν είναι φίλη σου! Είναι αγένεια"

Με το καλημέρα κατάφερε και.. τσάντισε τους κριτές ο Γιώργος, στο σημερινό επεισόδιο του GNTM. Ενώ ήταν τρελαμένοι με τον Λέοναρντ, εκείνος κατάφερε και σε μερικά λεπτά τους άλλαξε την διάθεση τους, προκαλώντας ένταση στην ατμόσφαιρα.

Παρόλο που εμφανισιακά φαίνεται να τους αρέσε, ο Γιώργος απευθύνθηκε στην Ισμήνη στον ενικό, κάτι που εκνεύρισε αρκετά την κριτική επιτροπή. Επίσης, το "όχι" του Άγγελου Μπράτη άλλαξε και την δική του στάση, με τον ίδιο να παίρνει ένα αυστηρό ύφος, κάτι που "χάλασε" ακόμα περισσότερο τους κριτές.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός του τόνισε πόσο αγενής ήταν, μιας και η Ισμήνη δεν είναι φίλη του! Τελικά, οι δύο άντρες ήταν αυτοί που του έδωσαν "όχι", με τον να μην περνά στην επόμενη φάση.

Ξεσήκωσε τους κριτές με τους latin χορούς της και πήρε 4 "ναι"

Αρκετά εντυπωσιακή ήταν η Ραφαέλα, η παίκτρια του GNTM 4 με τα ράστα και το υπέροχο γυμνασμένο κορμί που σήκωσε τους κριτές και χόρεψαν όλοι μαζί σε λάτιν ρυθμούς.

Η ίδια είναι χορεύτρια, ωστόσο το όνειρο της είναι να γίνει μοντέλο. Με πλατύ χαμόγελο και ένα υπέροχο μαγιό, η Ραφαέλα κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με την αύρα και τις πόζες της.

Ο μοναδικός προβληματισμός των κριτών ήταν το ύψος της, καθώς είναι 1.87, κάτι που είναι αρκετά περιοριστικό. Ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να πάρει και τα 4 ναι και να πετάξει από την χαρά της.

Χαμός στο ID Catwalk - Κλάματα, σπόντες και ανατροπές

Στο catwalk αυτό τα εν δυνάμει μοντέλα καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να δείξουν την ταυτότητα τους που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, είδαμε κλάματα, φωνές, σπόντες αλλά και ανατροπές. Μια από τις παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση, όμως, είπε ένα τρομερό ψέμα στους κριτές.