GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι;

Έμεινε άναυδη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι;

Μετά από την δοκιμασία αποχώρησης, αρκετά μοντέλα δεν ήταν σίγουρα για το αν θα καταφέρουν να πάρουν το επόμενο εισιτήριο για το ταξίδι τους στον χώρο του μόντελινγκ.

Όπως φαίνεται όλα φτάνουν στο τέλος τους καθώς ο Σκουλός έκανε μια ανακοίνωσε που τους ξάφνιασε. Κάλεσε μπροστά του 4 παίκτες και τους είπε: «Φέτος, θέλουμε να σας δώσουμε τον λόγο. Θέλουμε να σας εντάξουμε στη διαδικασία αποχώρησης.

Θέλουμε να ξέρουμε πώς αξιολογείτε τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο πλατό θα έχετε την ευκαιρία να σώσετε έναν παίκτη ή ένα ζευγάρι». Τα λόγια του φωτογράφου και κριτή του διαγωνισμού έφεραν σε δύσκολη θέση τους διαγωνιζόμενους μιας και θεώρησαν πολύ νωρίς γι’ αυτή τη διαδικασία.

Έπειτα από λίγα λεπτά η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη και την Στέλλα να έχουν 10 ψήφους έναντι του Θοδωρή και της Ιωάννας που συγκέντρωσαν 6 ψήφους. Έτσι το ζευγάρι που μπήκε στο σπίτι ήταν ο Γιάννης και η Στέλλα.

Δείτε παρακάτω την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του GNTM

GNTM 4: Άγριο κράξιμο από τους χρήστες του Twitter - Απογοητεύτηκαν με τους τίτλους αρχής

Για άλλη μια φορά το GNTM απέδειξε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς οι διαγωνιζόμενοι αναγκάστηκαν να μπουν στην δύσκολη διαδικασία της πρώτης φωτογράφισης για αποχώρησης. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ήταν αγχωμένοι με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην τα πάνε καλά.

Από την άλλη οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως το σημερινό επεισόδιο καθώς υπάρχουν και οι σχολιαστές των social media, που δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Αυτό έγινε και αυτή τη φορά μιας και όπως κάθε χρόνο το intro του GNTM είναι καθηλωτικό.

Όπως φαίνεται αυτή τη φορά δεν εντυπωσίασε και πολύ καθώς σαν "βροχή" έπεσαν τα αρνητικά σχόλια όπου οι χρήστες δηλώνουν φανερά την απογοήτευσή τους.

Δείτε παρακάτω κάποια σχόλια για το GNTM