Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 4: Τι ζήτησαν οι κριτές από τα υποψήφια μοντέλα;

«Εδώ πέρα δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες»

GNTM 4: Τι ζήτησαν οι κριτές από τα υποψήφια μοντέλα;
News 28.09.2021 21:38
Από Ίρις Βίλα

Οι εκπλήξεις στο GNTM 4 δεν έχουν σταματημό καθώς οι διαγωνιζόμενοι στο σημερινό επεισόδιο 28/9 ήρθαν αντιμέτωποι με ένα νέο challenge στο οποίο δυο - δυο ζευγάρια θα μπαίνουν η στον χώρο της φωτογράφισης προκειμένου να κάνουν την δοκιμασία.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ιδιαίτερες καθώς η συγκεκριμένη δοκιμασία χαρακτηρίστηκε από αρκετούς "δύσκολη" ενώ το άγχος πολλών παιδιών ήταν αρκετό.

Δυστυχώς, στο τέλος της δοκιμασίας ένας διαγωνιζόμενος θα αναγκαστεί να φύγει το παιχνίδι. Έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του "μόντελινγκ" μέσα από το GNTM 4.

Δείτε παρακάτω το σημερινό challenge στο GNTM

GNTM 4: Το Twitter βρήκε τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος - «Μακάρι σπίτι σου πακέτο»

Η δεύτερη φάση του bootcamp πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) στο GNTM 4, με μια παίκτρια να έχει ήδη κερδίσει μια θέση στο σπίτι. Μάλιστα, οι χρήστες του twitter κατάφεραν και βρήκαν ήδη τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος.

Η καμπάνα χτυπάει λοιπόν για... τον Ντίνο, τον οποίο γνωρίσαμε και πέρσι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι. Φέτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ και είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι και τον τελικό!

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπει στο σπίτι εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να είναι ρητορική αυτή η ερώτηση. Αυτή τη φορά έχω έρθει για να μπω στο σπίτι και να πρωταγωνιστήσω. Οι κριτές έκανα λάθος πέρσι. Θέλω να δουν ότι είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιανο. Αυτός δεν εφτασε τελικό, εγώ θα φτάσω».

Η δήλωση του αυτή, το στυλ του αλλά και η εμμονή του με τον Αιμιλιάνο στάθηκαν αρκετά ώστε οι τουιτεράδες να εκνευριστούν και να θεωρήσουν πως αξίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού παίκτη.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Ντίνο του GNTM 4

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Την έκοψαν επειδή είχε κάνει πλαστική στα χείλη της

GNTM 4: Βαρύ το κλίμα στην οντισιόν - Ξέσπασε σε κλάματα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

TAGS
Share