«Έχω ψάξει το κινητό της και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

«Θεωρώ δεν είναι κακό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω ψάξει το κινητό της και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (5/10) ο Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του σύζυγος, Ραφαέλα Ψαρρού, οι οποίοι μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, για τον γάμο τους και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε και πως στο παρελθόν τσέκαρε πολύ συχνά το κινητό της Ραφαέλας Ψαρρού μιας και κατά τη γνώμη του δεν είναι κάτι κακό. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία γιατί παρατηρώ κάποια στοιχεία επάνω του που μου αρέσουν, όπως η ωριμότητά του. Τα παιδιά μας είναι πολύ τυχερά που έχουν μια τέτοια μαμά», είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Είμαι λίγο αυστηρή με τα παιδιά μου και θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους», πρόσθεσε η Ραφαέλα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας παραδέχτηκε: «Το κινητό μου είναι σχεδόν πάντα επάνω στο τραπέζι. Το έχω ψάξει το κινητό της, θεωρώ δεν είναι κακό. Εγώ είμαι ερωτευμένος, όπως και η Ραφαέλα είναι μαζί μου. Το έχω ψάξει το κινητό της, περισσότερο όμως στο παρελθόν».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μεγάλη ιστορία για εμένα. Εγώ τη γνωρίζω από το 2004. Έχουμε συγκατοικήσει και μια περίοδο μαζί στο Μιλάνο, περίπου το 2006. Είναι εξαιρετικό κορίτσι.

Είχα τη χαρά να είμαι παρών στο κομμάτι της audition. Όταν μπήκε μέσα, είχε έναν αέρα, είχε ένα κλας, το οποίο σε κερδίζει και μόνο με την παρουσία του, δηλαδή απείχε χιλιόμετρα απ’ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Συγγνώμη που το λέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Όταν την είδα, ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε τη θέση του τέταρτου μέλους. Με το που την είδα να μπαίνει στο χώρο, κατάλαβα ότι μπροστά μας έχουμε την τέταρτη κριτή. Ήρθε και κούμπωσε!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.