Έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα - Τι συνέβη

Για το Βινύλιο

Το αποψινό «VINYΛΙΟ» είναι αφιερωμένο στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια όλων των εποχών και έτσι ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, απόψε στις 20:00, παρουσιάζουν τραγούδια που αποτελούν το σάουντρακ της ζωής μας, τραγούδια που σημάδεψαν τα νεανικά μας χρόνια και συνεχίζουν, ανέγγιχτα από τον χρόνο, τη διαδρομή τους.

Η ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο

Ο ροκ ήχος περασμένων δεκαετιών έρχεται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να μας ξυπνήσει αναμνήσεις από μια εποχή που όλοι αγαπήσαμε...

Expand player

Μη χάσετε στο «VINYΛΙΟ», απόψε στις 20:00, ένα αφιέρωμα στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια που άφησαν εποχή ενώ διαβάστε εδώ και τα νέα που έμαθε ο Αντώνης Κανάκης και τον βύθισαν στην θλίψη.

"Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας..." - Η αναφορά του Κανάκη στους Ράδιο Αρβύλα για τον τσακωμό του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που αναφέρει πως ο Αντώνης Κανάκης διαπληκτίστηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης με θαμώνα λόγω της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες σε αρκετά εύθυμη διάθεση.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ένα σχόλιο του Κιούση ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εύθυμη νότα στην όλη συζήτηση:

«Πραγματικά ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα, με διαφορά. Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας αλλά δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια περίπου και μπαίνω μέσα και μου λέει ο Κιούσης. Πήγες σε κάνα μπαρ και πλακώθηκες;»

Σε όλη τη κουβέντα ήταν χαρακτηριστική η εύθυμη διάθεση που επικρατούσε μεταξύ των κεντρικών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Νέο κύμα αντιδράσεων στο Twitter - «Υπάρχει ακόμα;»

Επιστροφή Ράδιο Αρβύλα - Η τηλεθέαση που σημείωσαν μετά το σάλο με τον Παναγιωτόπουλο