MasterChef 6: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ριάλιτι μαγειρικής- «Μου είπε γιατί πήρες εσύ το gloden pin...»

Ακόμα δεν άρχισε!

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε το σημερινό 31/1 επεισόδιο του MasterChef 6. Απόψε, παρακολουθούμε την πρώτη φάση του bootcamp που θα κρίνει ποιοι είναι οι δέκα από τους 36 παίκτες που θα περάσουν στο σπίτι.

«Ανάμεσά μας βρίσκονται τρεις άνθρωποι που με τα πιάτα τους μας έδειξαν πόσο θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, αυτό το ταξίδι. Το πείσμα και η θέλησή σας μας εντυπωσίασε.», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Expand player

Με αφορμή τα λεγόμενα του κριτή, η Βασιλική, η παίκτρια που πήρε το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά, θέλησε να μιλήσει για την λεκτική «επίθεση» που της έκανε κάποιος παίκτης μέσα στο παιχνίδι.

Η λεκτική επίθεση παίκτη στην Βασιλική στο MasterChef 6

«Εγώ δεν είπα σε κανέναν ότι είχα πάρει το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά. Και σήμερα ήταν ξαφνικά «α, είχες και εσύ αυτό;» Κάποιος μου είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πήρες εσύ και όχι εγώ που είπε επαγγελματίας», είπε η Βασιλική χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του παίκτη που της το είπε.

Η μονομαχία του Θοδωρή και της Λίζας

Οι μονομαχίες για το ποιος θα περάσει στο σπίτι και η πρώτη φάση του bootcamp ξεκίνησαν στο σημερινό 31/1 επεισόδιο του MasterChef 6. Μάλιστα, οι κριτές είχαν μια απρόσμενη ανακοίνωση να κάνουν για τον τρόπο που θα διεξαχθούν φέτος οι διαδικασίες στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η πρώτη φάση του bootcamp δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες με τους κριτές επίσης να δυσκολεύονται στο να κάνουν τις σωστές επιλογές, καθώς μάλιστα τα κριτήρια, φέτος, είναι ακόμα πιο υψηλά. Η Λίζα με τον Θοδωρή ήταν η πρώτη μονομαχία της ημέρας, η οποία στο τέλος έκρινε πιο ικανό τον Θοδωρή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Τα κριτήρια ήταν και εμφανισιακά και γευστικά όπως είπαν οι κριτές, όμως η Λίζα δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά της που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Οι υποψήφιοι καλούνται να...» - Ανακοίνωση του Star για το MasterChef 6 λίγο πριν το νέο επεισόδιο

MasterChef 6: Συγκίνησε τους κριτές με το μήνυμα που έστειλε ο βίγκαν βοσκός