Masterchef 6: «Σάστισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών - «Κάποιοι από σας...»

Η πρώτη φάση του bootcamp

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Σάστισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών - «Κάποιοι από σας...»

Η πρώτη φάση του bootcamp στο MasterChef 6 ξεκίνησε, σήμερα 31/1 και είναι πολύ κρίσιμη για τους παίκτες που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Μάλιστα, σε αυτή τη φάση θα μάθουμε ποιοι είναι και οι πρώτοι παίκτες οι οποίοι περνάνε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Μια έκπληξη, ωστόσο επιφύλασσαν οι κριτές του παιχνιδιού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού μετά το καλωσόρισμα των παικτών ανακοίνωσαν το πρώτο πλεονέκτημα των παικτών που έχουν πάρει τα τρία πολυπόθητα ναι στις auditions.

Οι παίκτες, λοιπόν, που έχουν συγκεντρώσει τρία ναι θα παρακολουθήσουν την πρώτη φάση του bootcamp από τον εξώστη, με την ευκαιρία να δίνουν οδηγίες σε εκείνους που μαγειρεύουν. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από αυτούς του παίκτες κατηγορείται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους του.

Το πλεονέκτημα των παικτών του MasterChef στην πρώτη φάση του bootcamp

Στην πρώτη φάση του bootcamp θα διαγωνιστούν συνολικά 36 παίκτες, από τους οποίους οι 10 θα περάσουν στο σπίτι. Η δοκιμασία ξεκίνησε με τους παίκτες να επιλέγουν τυχαία τα ζευγάρια τους μέσω μιας ιδιαίτερης διαδικασίας.

«Κάποιοι από εσάς κερδίσανε τρία Ναι από εμάς στην διαδικασία των auditions, αυτοί θα παρακολουθήσουν από τον εξώστη τους υπόλοιπους να μαγειρεύουν. Αυτό λοιπόν είναι και το πρώτο πλεονέκτημα όσων κέρδισαν τρία Ναι από εμάς. Δεν θα μαγειρέψουν, θα είναι στον εξώστη και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις αδυναμίες, τα δυνατά σημεία και τις τεχνικές όσων μαγειρεύουν», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε:

«Αυτό που οι παίκτες ανέβηκαν με τα τρία Ναι στον εξώστη ήταν μαχαιριά, μαχαιριά… δυνατή», ανέφερε, μάλιστα, ένας διαγωνιζόμενος που δεν είχε καταφέρει να πάρει τα τρία ναι.

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου για τη φυλακή

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ερωτική ταινία που γύρισε καθώς και στην εμπειρία που είχε ζήσει στην φυλακή πριν από κάποια χρόνια.

«Όταν ένα άνθρωπος έχει μαγαζιά νυχτερινά και γίνονται διάφορα στο μαγαζί έγινε… Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εγώ μεγάλωνα μόνος μου το παιδί μου, και ξαφνικά βρέθηκα να περιμένω το δικαστήριο μου 9 μήνες ίσα με μία γέννα. Θυμάμαι τη τελευταία μέρα το πρωί είχα δικαστήριο και το βράδυ όταν βγήκα έτρωγα σούσι με τους φίλους μου» σημείωσε ο Διονύσης Πρώιος.