Άγριες Μέλισσες: Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του φόνου ο Πέτρος

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 22/2

Θα βρούνε ποτέ άραγε ησυχία και γαλήνη οι αγαπητοί μας ήρωες στις Άγριες Μέλισσες; Από ότι φαίνεται θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα, καθώς και στο σημερινό επεισόδιο, της Τρίτης 22/2, οι εξελίξεις σοκάρουν και κόβουν την ανάσα.

Όλα είναι ένα βήμα πριν να βγούν στη φόρα, με τον Λάμπρο και τον Πέτρο να είναι ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας και τον Δούκα να είναι πιο στριμωγμένος από ποτέ, με τα χέρια "δεμένα". Η Μυρσίνη από την άλλη έπειτα από συνάντηση με την Αντιγόνη βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα... (δείτε εδώ το τραγικό τέλος της Μυρσίνης)

Expand player

Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 70

Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα, μετά από μια πρόταση της Αντιγόνης. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση, λόγω της κίνησης του Νικηφόρου ν’ αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του. Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία, προκαλώντας νέα προβλήματα. Ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος, ενώ η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δυο άντρες θα ξεκινήσουν έναν επικίνδυνο πόλεμο.

Το μεγάλο φινάλε της Ασημίνας

Η Γιάννα Παπανικολάου με ρεπορτάζ της στο περιοδικό TVSirial που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 17/2, σε όλα τα περίπτερα περιγράφει αποκλειστικά τι θα συμβεί στους χαρακτήρες της σειράς Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Και δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με τις αδελφές Σταμίρη, που είναι και οι πρωταγωνίστριες, καθώς όλη η ιστορία της σειράς βασίστηκε στο φονικό που έκαναν στο πρώτο επεισόδιο.

Σε αντίθεση με τη Δρόσω και μετά από τις τόσες λύπες που πέρασε στη ζωή της, η Ασημίνα θα γνωρίσει ένα λυτρωτικό τέλος.

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα είναι ξανά μαζί, αφού βέβαια περάσουν διά πυρός και σιδήρου. Φανατικοί θαυμαστές του ζευγαριού, μπορείτε να χαρείτε με την εξέλιξη αυτή, καθώς είστε πολλοί εσείς που θέλετε να τους δείτε μαζί και ευτυχισμένους, μιας και αντιλαμβάνεστε πως ο έρωτάς τους δεν πέθανε ποτέ, παρά τις όποιες αντιδικίες και προβλήματα είχαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: O παπά Γρηγόρης "πρόδωσε" το τέλος του on air

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώτου για τον τέταρτο κύκλο της σειράς!