Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Παρασκευής 20/5

Οι εξελίξεις για τη νέα απογευματινή σειρά του Star Τρία Μίλια αναμένεται να είναι απολαυστικές καθώς στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/5 ένας νέος έρωτας θα εκδηλωθεί. Όλα αρχίζουν να συμβαίνουν για τα μάτια της Φωτεινής, που ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο την είδαμε να έρχεται πιο κοντά με τον Στέφανο, ο Μιχάλης παράλληλα αρχίζει να έχει και εκείνος ερωτικά αισθήματα για την νοσοκόμα.

Οι εξελίξεις της σειρά Τρία Μίλια για την Παρασκευή 20/5

Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή, αλλά τη συζήτησή τους τη διακόπτει η είσοδος του αδελφού του. Στο νησί, κυριαρχεί ένα χαρμόσυνο κλίμα και όλοι συνεργάζονται για την οργάνωση της μεγάλης γιορτής, που θα γίνει με αφορμή την άφιξη του Στέφανου. Ακόμα και ο Χάρης και η Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή για ένα βράδυ.

Expand player

Η βραδιά κυλάει ευχάριστα και όλοι γλεντούν και περνούν όμορφα. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του και βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα. Το ίδιο απειλητικό σημείωμα βρίσκει και ο Μιχάλης, μόλις επιστρέφει στο δικό του σπίτι. Η επόμενη μέρα τους βρίσκει και τους δύο φοβισμένους, να αναρωτιούνται πώς πρέπει να δράσουν. Η μέρα ξεκινάει πολύ πιο όμορφα για τη Φωτεινή, καθώς ο Στέφανος τής επιφυλάσσει μια ξεχωριστή έκπληξη.

Αντίθετα, ο Ευθύμης συνειδητοποιεί ότι τα μυστικά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και ανησυχεί έντονα.

Οι εξελίξεις του σίριαλ για το επεισόδιο 34

Η Φωτεινή καταφέρνει να μπει στην αποθήκη του Ευθύμη κι εκπλήσσεται με το θέαμα, που αντικρύζει. Η Κάτια λέει στον Στέφανο ότι δεν έκανε καλά που παραχώρησε το σπίτι του στην Φωτεινή, αλλά ο Γεράσιμος επικροτεί την κίνηση του γιου του. Ο Λάμπης μαθαίνει ότι ο Λουκάς εξαφανίστηκε και αναρωτιέται αν και αυτή η εξαφάνιση σχετίζεται με τα υπόλοιπα γεγονότα.

Η Δέσποινα κανονίζει με τον Κυριάκο να φάνε όλοι μαζί, ώστε να του γνωρίσει τη νέα του μαθήτρια, την Κλειώ, προτού ξεκινήσουν και επίσημα τα ιδιαίτερά τους μαθήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να στρέψει τον κόσμο υπέρ της Φωτεινής και να ενθαρρύνει τους ασθενείς της κλινικής να αρχίσουν να πηγαίνουν και σε αυτή.

Ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο εκβιαστικό μήνυμα και ταράζονται πολύ. Η Κλειώ λέει στον Πέτρο ότι έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να φάνε μαζί, αλλά μετά από λίγο ο Πέτρος τη βλέπει να συναντιέται με τον Κυριάκο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια: Η Κάτια υποψιάζεται πως ο Γεράσιμος την απατάει

Τρία Μίλια: Μία νέα άφιξη στο νησί θα φέρει τα πάνω κάτω