Τρία Μίλια: Μία νέα άφιξη στο νησί θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 18/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Μία νέα άφιξη στο νησί θα φέρει τα πάνω κάτω

Στην αγαπημένη σειρά του STAR, Τρία Μίλια, την Τετάρτη 18/5, στις οθόνες μας θα δούμε μία νέα άφιξη και μία έρευνα να πραγματοποιείται, ωστόσο η Ελένη και ο Μιχάλης φαίνεται πως έχουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους και δεν είναι οι μόνοι εάν σκεφτούμε τις υποψίες που έχει η Κάτια για τον Γεράσιμο.

Τι θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 18/5 στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 31

Ο Στέφανος έρχεται στο νησί, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ο Λάμπης αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ένας άγνωστος σύμμαχος θέλει να τον βοηθήσει στην έρευνα για τον θάνατο του Αντρέα. Μετά από το αλλεργικό σοκ, που υπέστη, ο Πέτρος γυρίζει στο σπίτι του και η Βασιλική ανοίγει και πάλι το μαγαζί της.

Η Δέσποινα μιλάει με την Ελένη και προσπαθεί να καταλάβει αν πηγαίνουν όλα καλά στη σχέση της με τον Μιχάλη. Εκείνη ζητάει το λόγο από τη Λίζα, θεωρώντας ότι επεμβαίνει στη σχέση της με τον Μιχάλη.

Τελικά, αποφασίζει να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφτεί στο ιατρείο του, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχάλης κάνει μια κίνηση για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Φωτεινή. Λίγο αργότερα, η Φωτεινή πηγαίνει στο σπίτι του Ευθύμη. Εκεί, βρίσκεται και ο Στέφανος. Έτσι γνωρίζει για πρώτη φορά τον σπιτονοικοκύρη της και ο Ευθύμης τη συστήνει ως το κορίτσι του!

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 19/5

Επεισόδιο 32

Η Φωτεινή γοητεύεται από την προσωπικότητα του Στέφανου, ενώ παράλληλα παραξενεύεται και από τη θετική αλλαγή της συμπεριφοράς του Μιχάλη. Την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης γίνεται όλο και πιο ζεστός και εκδηλωτικός, απέναντί της!

Ο Στέφανος συναντιέται σταδιακά με όλους τους κατοίκους του νησιού και τους δίνει από ένα δώρο, που έχει επιλέξει ειδικά για τον καθένα! Επιπλέον, για πρώτη φορά, επιδιώκει και καταφέρνει την ένωση των μαγαζιών του Χάρη και της Βασιλικής, προκειμένου να οργανωθεί ένα μεγάλο κοινό γλέντι, που θα ενώσει τους πάντες και στο οποίο είναι καλεσμένο όλο το νησί!

Η Ελένη όμως δεν έχει διάθεση να πάει, διότι ο Μιχάλης είναι ψυχρός μαζί της και αυτό την έχει προβληματίσει πολύ. Εκείνος, όταν μαθαίνει για την άφιξη του αδελφού του, δεν αντιδρά θετικά. Αποφασίζει να βρει τη Φωτεινή για να της κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση, που θα αλλάξει τα πάντα.