Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής γίνεται θυσία για τα μάτια της Κατερίνας

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/5)

Μπορεί τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και απόψε (30/5) θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμα φοβερό επεισόδιο.

Τι θα δούμε σήμερα (30/5) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 168

Ο Κανέλλος είναι αποφασισμένος να συλλάβει τον Τζίμη, μόνο που το λαμόγιο της καρδιάς μας έχει άλλα σχέδια, και το σκάει παίρνοντας για όμηρο την Κατερίνα. Ο Σάββας, πάλι, είναι αποφασισμένος να «δώσει ρέστα» και να πείσει την Καρμέλα πως θα τη βοηθήσει να ξεφορτωθεί τους Πλατανιώτες, χρησιμοποιώντας τον Τζώρτζη.

Expand player

Κι ενώ η Κική είναι σε μαύρα χάλια, η Μάρμω είναι στα μαύρα πανιά, αφού ο παπάς δεν θέλει με τίποτα να την πάρει στην αποστολή στη Νάπολη. Ο Παναγής είναι αποφασισμένος να μη διακινδυνέψει τη ζωή της Κατερίνας, κι ο Τζίμης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τη φυλακή πάση θυσία. Θα τηρήσουν, άραγε, τις αποφάσεις τους ή ο έρωτας θα τους κάνει να το… πάρουν αλλιώς, έστω και την τελευταία στιγμή;

Τι θα δούμε αύριο (31/5) - Επεισόδιο 169

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο αγαπημένο μας χωριό, αφού κάτι οι αποκαλύψεις για τον Τζίμη, κάτι οι προετοιμασίες για το ταξίδι στην Ιταλία, κάτι η επιστροφή του Τζώρτζη, έχουν σπάσει τη «ρουτίνα» των Πλατανιωτών για τα καλά.

Ο Τζίμης ζητάει από την Κική να τον ακολουθήσει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, ενώ ο Σάββας παλαντζάρει ανάμεσα στον παλιό και τον νέο εαυτό του και πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ο Μένιος κάνει στροφή στην… καριέρα του, ενώ η Κική θέλει κι αυτή να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τι ανακαλύπτει η Καλλιόπη για τον Χαραλάμπη, που δεν της αρέσει καθόλου; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν καταλάβει πως η Χρύσα είναι ζευγάρι με τον Κανέλλο; Ποιοι Πλατανιώτες θα πάνε, τελικά, στη Νάπολη; Και, κυρίως, τι ετοιμάζει ο Σάββας με την Καρμέλα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα πάνω κάτω έρχονται στο μικρό χωριό μετά από γράμμα της Φένιας

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Καρμέλα έχει βάλει σκοπό να κάνει δική της την «Τρουφέξ»