Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα πάνω κάτω έρχονται στο μικρό χωριό μετά από γράμμα της Φένιας

Μην το χάσετε απόψε στις 20:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα πάνω κάτω έρχονται στο μικρό χωριό μετά από γράμμα της Φένιας

Σοβαρό "σούσουρο" όπως προβλέπεται θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 27/5 στο μικρό χωριό του Πλάτανου, και στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μιας και όπως όλα δείχνουν το σχέδιο με την "Τρουφέξ" δεν πάει όπως τα υπολόγιζαν κάποιοι από τους ήρωες της σειράς, όπως η Καμέλα, και οι νέες αποκαλύψεις θα μοιράσουν πολλά εγκεφαλικά...

Όσα θα αποκαλυφθούν απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 167ο: Το γράμμα της Φένιας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω, αφού η Κική μαθαίνει πως ο Τζίμης οργάνωσε την απαγωγή της Κατερίνας και δεν ξέρει από πού της ήρθε. Ο Θοδωρής, πάλι, μαθαίνει πως η Αγγέλα έχει το 35% της «Τρουφέξ» και του έρχεται ο ουρανός σφοντύλι. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ταξιδάκι, αλλά ο Χαραλάμπης είναι στα κάγκελα, αφού έρχεται στο Φωτεινό η σταρ της καρδιάς του για γύρισμα και δεν θέλει να το χάσει με τίποτα.

Η Χρύσα δεν μας τα λέει καλά, ενώ ο Σίμος και η Τούλα «τα λένε» μόνο Ιταλικά πλέον. Ο Τζίμης προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα να μην πει τίποτα σε κανέναν για την απαγωγή, πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Κανέλλος όταν ακούσει πως ο νέος… πρόεδρος προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να τη σκαπουλάρει;

Η Πηνελόπη Πιτσούλη αποκαλύπτει για τη συμπεριφορά του Φιλιππίδη στα γυρίσματα της σειράς

Το πρωί της Πέμπτης 26/5, στην εκπομπή Super Κατερίνα, μία ακόμα ηθοποιός έκανε τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολιάζοντας τη συνεργασία που είχε μαζί του όπως και άλλοι. Ο λόγος για την καταξιωμένη και αγαπητή στο κοινό Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μίλησε ανοιχτά για όλα και οι απαντήσεις της θα συζητηθούν.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω. Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.