«Δεν μπορούσαμε να...» - Ο Περικλής Λιανός αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν έληξε καλά

Όλη η συνέντευξη στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μπορούσαμε να...» - Ο Περικλής Λιανός αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν έληξε καλά

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Περικλής Λιανός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», ενόψει της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη που συνεχίζεται και αναφέρθηκε τόσο στην συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό, όσο και στους λοιπούς διαγεγραμμένους από το ΣΕΗ, Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη.

Απασφάλισε για τις διαγραφές του ΣΕΗ ο Περικλής Λιανός

«Δεν συμφωνώ με την απόφαση του ΣΕΗ για τη διαγραφή τους. Όχι όμως επί της ουσίας. Δεν ξέρω καν πώς έγινε, εγώ αρνήθηκα να πάω. Κι όταν τηλεφώνησα να δω πόσοι ήταν, μου λέει 150 άτομα.

Όταν ένα σωματείο που καυχιέται ότι έχει 6 χιλιάδες μέλη, αν έρθουν 150 γι’ αυτό το θέμα, σημαίνει ότι δεν το αφορά», είπε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Κούγια και τις δηλώσεις του για τον Μάνο Χατζιδάκι, ο ηθοποιός απασφάλισε: «Εγώ νομίζω ότι η συμπεριφορά του Κούγια είναι να θολώσει τα νερά, να κάνει ντόρο».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη στη σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πρωταγωνιστής είχε νεύρα «μπορεί ένα γύρισμα να ξεκινούσε στις 09:00 και μέχρι τις 17:30 να μην είχε γυριστεί ούτε μισή σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέα αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη

Μετά τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο ίδιος προχωρά σε νέα αγωγή με σκοπό την αναίρεση της διαγραφής του. Το πρωί της Τρίτης 24/5 ο δικηγόρος του μίλησε στο Mega Καλημέρα, για τις εξελίξεις στην νέα αυτή τροπή της υπόθεσης, και τόνισε πως η μεριά του ηθοποιού προτιμά να λύσει τα όσα έχει στο δικαστήριο κι όχι στην τηλεόραση, ρίχνοντας έτσι τα "καρφιά" του στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, υποστήριξε ότι η διαγραφή του ηθοποιού ήταν άδικη, και για αυτό το λόγο καταφεύγουν στην νομική οδό, τονίζοντας πως όλη η υπόθεση είναι "θεατράλε" για τα μάτια της τηλεόρασης, βάζοντας τον στην ίδια σορό με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που διαγράφηκαν.

«Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφείς. Υποστήκαμε μια άδικη επίθεση για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν κάποιοι τον αριβισμό τους, για αυτό καταφεύγουμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί βρίσκεις το δίκιο σου και όχι με το να κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση» είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να απαντήσει στα όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, δήλωσε: «Αυτό είναι υποκειμενική άποψη του Γιώργου Κιμούλη, ότι κάποιοι κάνουν αριβισμό εις βάρος του. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το πειθαρχικό συμβούλιο λειτούργησε σύμφωνα με τον πειθαρχικό νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό που έχει εγκυρότητα από τον Ελληνικό νόμο.

«Εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι στα χέρια μας, το μαθαίνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν θεωρούν ότι η νόμιμη συνέλευση και η έγκυρη απόφαση είναι άκυρη κατά αυτών, προσφεύγει νομίμως στα δικαστήρια και τα δικαστήρια θα του απαντήσουν».