Δίκη Φιλιππίδη: Φωτογραφίες που τον "καίνε" - Έλεγε ότι έχουν κόψει επαφές εδώ και δέκα χρόνια ενώ βρέθηκε σε δύο παραστάσεις του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Φωτογραφίες που τον

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 25/5, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς, μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λαμπάτου, άλλο ένα σοκαριστικό στοιχείο ήρθε στο προσκήνιο σε σχέση με τον Γιώργο Λέφα και τις δηλώσεις που είχε παραχωρήσει για τον ηθοποιό και το διάστημα των δέκα χρόνων που, όπως έχει αναφέρει, δε βρισκόντουσαν.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Λέφα

«Ένας πολύ στενός συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας, έλεγε ότι έχει να τον δει πάνω από δέκα χρόνια, αλλά οι φωτογραφίες άλλο αποδεικνύουν» ανέφερε η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε πως:

«Η Ελπίδα Νίνου προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να τον πείσει να είναι μάρτυρας υπεράσπισης Του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη και εκείνος είπε "Μα για ποιο λόγο από τη στιγμή που έχουμε κόψει επαφές εδώ και δέκα χρόνια;".

Παρόλα αυτά, το φωτογραφικό υλικό που διέθεσε η δημοσιογραφική ομάδα, φανερώνει πως ο ηθοποιός είχε παρευρεθεί σε επίσημη πρεμιέρα παράστασης του κατηγορουμένου και, όπως επισημάνθηκε, δέχεσαι πρόσκληση για να μπορείς να βρεθείς σε μία τετοια εκδήλωση. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέμεινε στην άποψή του ότι κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύει φιλικές σχέσεις και επαφές μεταξύ τους.

Στην συγκεκριμένη παράσταση, βρισκόταν και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Φάνη Μουρατίδη.

Στη φόρα η συμφωνία που έκανε ο κατηγορούμενος με την Νίνου στην περίπτωση που καταδικαστεί

Την Τετάρτη 27 Απριλίου το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό (δείτε εδώ φωτογραφίες) αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός ωστόσο ανεστάλη και ο δικηγόρος του ηθοποιού παρακάλεσε τους τραπεζίτες να παγώσουν την διαδικασία λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του προφυλακισμένου και κατ' επέκταση της οικογένειάς του.

"Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μην βγει σε πλειστηριασμό την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν. Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, διότι δεν δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά.

Το σπίτι του Πέτρου έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή αν δεν βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει σε πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο ο Πέτρος, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία".

Η εξέλιξη αυτή αλλά και όλα όσα συμβαίνουν οδηγήσαν το ζευγάρι σε πολύ σκληρές αποφάσεις., Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια συμφωνία με την σύζυγό του για την περίπτωση που καταδικαστεί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao.

Να πάρει τον γιο του και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και ταυτόχρονα βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και την γυναίκα του αλλά και τον μοναχογιό του.

Η Ελπίδα Νίνου στέκεται πάντα στο πλευρό του αλλά είναι άγνωστο εάν και πότε εκείνος θα μπορέσει να είναι ξανά κοντά στην οικογένειά του. Στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση είναι τραγική και εκείνη είναι αντιμέτωπη με πολλά χρέη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να διαχωρίσουν στο βαθμό που γίνεται τα οικονομικά τους προκειμένου εκείνη και ο γιος τους να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπέστατα και να σωθούν από περαιτέρω συνέπειες της δικαστικής περιπέτειας του Πέτρου Φιλιππίδη.