Νέα αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, με το ζόρι είπα τα λόγια μου»

«Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο, με το ζόρι είπα τα λόγια μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λαμπάτος ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να απασχολήσει όσο κανένα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo μιας και οι καταγγελίες που βγήκαν στην φόρα τον "καίνε" για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν άντεχε να βλέπει κάποιον άλλο ηθοποιό να γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο αλλά ούτε και να κάνει κανείς μεγαλύτερη επιτυχία από τον ίδιο.

Τα "καρφιά" του Γιώργου Λαμπάτου

«Αποφάσισα και εγώ να μιλήσω γιατί τώρα πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με το #metoo και ευτυχώς να φύγουμε από την καταδίκη της σιωπής μιας και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε τώρα είχαν θέσεις εξουσίας. Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω γι’ αυτόν και για όλη αυτή την κατάσταση γιατί στην ουσία ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ.

Μέσα από αυτό το σήριαλ, ο Πέτρος ανδρώθηκε και έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό είναι όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε το Σπύρο τον Μπιμπίλα και έλεγε “οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ”. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε, “εσύ είσαι πρωταγωνιστής;” Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε: «Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί. Μετά το Χάι Ροκ κάναμε το “Λαβ Σόρρυ” που έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία πράγμα που ο Πέτρος δε συγχώρεσε ποτέ. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δυο χειροκροτήματα ένα πριν μπω στο θέατρο που ακουγόμουν να φωνάζω και ένα μπαίνοντας.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο. Είχα νιώσει να πνίγομαι. Εν ώρα παράστασης μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι που με πέτυχε στον αστράγαλο και έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

Το πρωί του Σαββάτου (14/5) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την άγνωστη φίλια με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις.

Χρήστος Θηβαίος

Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας».