Αποφασίστηκε πριν από λίγο - Αυτό είναι το μέλλον Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη

Μετά την συνεδρίαση του ΣΕΗ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποφασίστηκε πριν από λίγο - Αυτό είναι το μέλλον Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη

Το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών έχει φωνή και έχει αποδείξει μετά την εμφάνιση του metοο, πως καταπολεμά οποιαδήποτε μορφή βίας στο χώρο. Τελευταία του μέλημα ήταν η διαγραφή των Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη μετά τις καταγγελίες, που δέχτηκαν.

Τα μέλη είχαν συνεδριάσει πριν από έναν μήνα, την Κυριακή όμως 10/4 έγινε γνωστή η επίσημη απόφαση να διαγραφούν και οι 3 ηθοποιοί οριστικ.

Aποφασίστηκε δια βίου διαγραφή από το ΣΕΗ για Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη

Το μέλλον των τριών δημοφιλών καλλιτεχνών τέθηκε στην ευχέρεια των μελών του ΣΕΗ αφού πρώτα ενημερώθηκαν πλήρως για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ. Σε μια πολύωρη συνέλευση, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η απόφαση πάρθηκε κατά την οποία στο εξής ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα ανήκουν πια στο σωματείο.

Φιλιππίδης, Κιμούλης και Χαϊκάλης

Ένταση έξω από τα δικαστήρια με τον πρόεδρο του ΣΕΗ - «Μη με ρωτάτε βλακώδη πράγματα!»

Έξω από τα δικαστήρια που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλίππίδη πέτυχε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 18/3, τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είχε πολύ μεγάλη ένταση και ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποχώρησε από το δικαστήριο εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κοντοστάθηκε για λίγο για να κάνει κάποιες δηλώσεις.

«Αφήστε και την ψυχολογική μου κατάσταση...θα περιμένουμε ποια είναι η επόμενη δικάσιμος θα είμαστε ξανά όλοι εδώ. Ο χρόνος τρέχει πρέπει να φύγω. Περιμέναμε μια ώρα για να δώσουμε το παρόν. Εγώ φεύγω και η διαδικασία θα συνεχιστεί», είπε με αρκετή ένταση ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μόνο δυο τρεις μάρτυρες λείπανε. Δεν θα πω τα ονόματα αυτών που λείπουν, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση», ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός, εξοργισμένος με την ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν βρίσκεται εκεί η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη.