«Δεν θα παίξουμε παιχνίδια ψευτοεντυπώσεων» - Κατακεραυνώνει το ΣΕΗ ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα παίξουμε παιχνίδια ψευτοεντυπώσεων» - Κατακεραυνώνει το ΣΕΗ ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη

Μετά τα νέα για την οριστική διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, (Δείτε εδώ την απόφαση του ΣΕΗ), ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού και να τοποθετηθεί για αυτή την κίνηση. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι εκείνος και ο εντολέας του δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε ένα παιχνίδι «ψευδοεντυπώσεων», αλλά δε θα αφήσουν και τίποτα να πέσει κάτω.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη

«Αυτό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ για να εκλεγεί προσήλθαν και ψήφισαν 1500 άτομα από όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα 1305. Από τους 1305 ηθοποιούς που δήλωσαν ότι είναι κάτοικοι Αθηνών, εναντίον του κυρίου Κιμούλη ψήφισαν 153. Διάβασα μια πληροφορία μιας κυρίας που μιλάει για υπερηφάνεια. Αν το θεωρούν αυτό υπερηφάνεια τους τη χαρίζω προσωπικά.

Πρέπει όμως να συσκεφθούν αν αυτές οι ενέργειες, έτσι όπως παρουσιάζονται και εκτελούνται κάποιες σκοπιμότητας μόνο τους εκθέτει. Αυτή είναι μια προσωπική άποψη, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής δε θα μείνουμε με χέρια ανοιχτά. Μίλησα εχθές για πολύ λίγο με τον κύριο Κιμούλη.

Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, διότι είδαμε τι έγινε και με το Πειθαρχικό. Αυτά όλα τα συμπεριλάβαμε στις αγωγές μας και τα καταθέσαμε τυπικά και ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δε θα ψευδοεντυπωσιάζουμε, ούτε θα λέμε απόψεις, ούτε θα βγάζουμε συναισθήματα. Θα εκτελούμε αυτό που επιτάσσει ο νόμος και η λογικά. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω.,, Κάνουν ότι μπορούν στο ΣΕΗ για να αδικούν τους εαυτούς τους» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

«Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν...»

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όπως είναι γνωστό συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την οριστική διαγραφή των ηθοποιών που απασχόλησαν με τα περιστατικά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Η Δώρα Χρυσικού μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΕΗ και η Ζέτα Δούκα θέλησε να κάνει και εκείνη το σχόλιο της.

Η Ζέτα Δούκα που είχε μιλήσει πέρυσι για τη λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, έγραψε στο Instagram της:

«Ο κόσμος δεν αλλάζει με τα λόγια. Δεν αλλάζει με την ουδέτερη παρακολούθηση της όποιας δράσης. Ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν δεν φοβάσαι να πράττεις και να υποστηρίζεις την αλήθεια. Από λόγια έχουμε χορτάσει, στις πράξεις υστερούμε. Το καλό συσπειρώνει. Το κακό μένει μόνο του στο τέλος».

Η Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗΤο σχόλιο της Ζέτα Δούκα για τις διαγραφές από το ΣΕΗ