Πάνος Σταθακόπουλος: «Όταν σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου έπρεπε να χτυπιέμαι πάνω από ένα φέρετρο στο θέατρο...»

Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πάνος Σταθακόπουλος: «Όταν σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου έπρεπε να χτυπιέμαι πάνω από ένα φέρετρο στο θέατρο...»

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην καριέρα του σε τηλεόραση και θέατρο, αλλά και για το ιδιαίτερο κατοικίδιο που έχει, μίλησε ο Πάνος Σταθακόπουλος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, λίγες ώρες πριν παίξει σε κωμική παράσταση, έπρεπε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον ξάδερφό του σε νεαρή ηλικία.

«Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο δύσκολα, να χάσεις δικούς σου ανθρώπους και να πρέπει να παίξεις στο θέατρο το ίδιο βράδυ. Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου σε ηλικία 27 χρόνων και την ίδια μέρα έπρεπε να παίζω παρωδία. Μάλιστα υπήρχε ένα φέρετρο πάνω στη σκηνή, και έπρεπε να χτυπιέμαι πάνω του για τον ρόλο. Ο κόσμος δεν έπρεπε να το καταλάβει και να γελάσει…», αποκάλυψε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Δείτε επίσης: «Σε ένα ατύχημα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα...» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος διηγείται το περιστατικό που παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή

Ο Πάνος Σταθακόπουλος για το κατοικίδιο γαϊδουράκι του

Όσον αφορά το πρωτότυπο κατοικίδιο που έχει, ανέφερε: «Έχω ένα γαϊδούρι για κατοικίδιο, είναι από τα πιο γλυκά ζώα, που έχουν να κάνουν με την υπομονή. Είναι το ζώο που ανέβηκε ο Χριστός». Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το κατοικίδιο γαϊδουράκι του έχει το όνομα «Ηρακλής» και μένει στην φάρμα που διατηρεί ο Πάνος Σταθακόπουλος στην Αμαλιάδα.