«Σε ένα ατύχημα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα...» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος διηγείται το περιστατικό που παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή

«Έχουν γράψει ότι έχω παντρευτεί την Ελένη Γερασιμίδου.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Σε ένα ατύχημα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα...» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος διηγείται το περιστατικό που παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή

Για τις άβολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμεωπίσει στο στο θέατρο και τις σχέσεις που τού έχουν χρεώσει μίλησε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Τρίτης 28/11, ο Πάνος Σταθακόπουλος στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο ηθοποιός μάλιστα διηγήθηκε στιγμές από ένα ατύχημα παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος διηγείται το περιστατικό που παρολίγον θα του κόστιζε τη ζωή

«Πέφτω και εγώ, άνθρωπος είμαι αλλά φτάνει να ξέρεις να σηκώνεσαι, από κάπου να πιάνεσαι. Να έχεις κάποιες σταθερές! Αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Έχω χάσει ανθρώπους πολύ δικούς μου, νέους σε ηλικία που το βράδυ έπαιζα σε παράσταση και μάλιστα είχα σκηνή πάνω από φέρετρο. Αυτό δεν παίζεται!»

Δείτε εδω το βίντεο: «Λίγο μουδιασμένος είμαι…» - Προβληματισμένος ο Πάνος Σταθακόπουλος με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Αν εγώ νιώθω ότι είναι έξω από μένα, δεν θα το κάνω. Έχουν γράψει ότι έχω παντρευτεί την Ελένη Γερασιμίδου.»

«Σε ένα ατύχημα που είχα στην Εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα είδα τον θάνατό μου. Λέω "βγήκα από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς αμυχή;". Δεν έψαξα ποτέ γιατί συνέβη. Δεν έτρεχα, έγινε όμως».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το αστείο περιστατικό

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, και μεταξύ άλλων διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό. «Πριν απο μερικά χρόνια να πάιξω σε μια επιθεώρηση, θα έκανα μια ηγουμένη, Δεν είχα χρόνο να κανω πρόβα τα ρούχα. Μου τα είχαν φέρει στο σπίτι μια μέρα πριν και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και να φοράω και να μετράω χρόνο, πως θα τα βάλω. Εκεί που έχω βάλει το καλσόν, κόκκινο διχτυωτό, αρχίζω τα φοράω τα ράσα, κάτι γυαλιά. Χτυπάει το κουδούνι και ήταν ο διαχειριστής και να του λέω "δεν μπορώ τώρα". Εγώ ως καλόγρια!»

«Με πιάνει μια ταραχή και λέω "αν γίνει ένας σεισμός, πώς θα βγω έτσι; Πώς θα το δικαιολογήσω;". Είναι τραγικό, δεν δικαιολογείται μετά. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο, να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους. Είμαι από αυτούς που αν πάω στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι.»