Καλύτερα Δε Γίνεται: Θα "σπάσει" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης - Οι πρώτοι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού για το 2023

Ποιους θα υποδεχτεί

Πιο ανανεωμένη από ποτέ επιστρέφει η Ναταλία Γερμανού αυτό το Σαββατοκύριακο (7&8/1) με την εκπομπή της στον ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Από τη μία ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA και να βρεθεί στο MEGA, ενώ από την άλλη η ίδια μίλησε μέχρι και για το τέλος της καριέρας της ως παρουσιάστρια.

Expand player

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα Real, η ίδια βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη με την παραγωγή της εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο στούντιο του ALPHA και η συζήτησε πήρε μία άλλη τροπή. Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και την επιτυχία που σημειώνει ήδη η παρουσιάστρια με την ίδια εκπομπή.

Οι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε Γίνεται

Το «Καλύτερα δε γίνεται», λοιπόν, η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου έρχεται και τη νέα χρονιά με πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες στήλες και καλεσμένους έκπληξη. Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που και το 2022 βρέθηκε στην πρώτη θέση της προτίμησης των τηλεθεατών σε όλα τα κοινά, ξεκινά δυναμικά με καλεσμένους δυο πολύ δημοφιλείς ηθοποιούς.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί το φετινό χειμώνα συνεργάζονται μαζί, καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Sexy Laundry” στο θέατρο Κάππα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κλείστε τον κύριο...» - Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλύτερα δε Γίνεται με τον καλεσμένο της Ναταλίας Γερμανού

Επέστρεψε στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" ο Κώστας Τσουρός - Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού