«Κλείστε τον κύριο...» - Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλύτερα δε Γίνεται με τον καλεσμένο της Ναταλίας Γερμανού

Καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κλείστε τον κύριο...» - Ασύλληπτο περιστατικό στο Καλύτερα δε Γίνεται με τον καλεσμένο της Ναταλίας Γερμανού

Η σημερινή (10/12) εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ξεκίνησε με ένα απρόοπτο μιας και ο καλεσμένος που είχε βάλθηκε να «τρελάνει» την παρουσιάστρια με μία ατάκα για την ηλικία της και μάλιστα με το καλησπέρα σας!

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η επιτυχημένη παρουσιάστρια να ενθουσιάστηκε όταν είδε ξανά μπροστά της τον Κώστα Τσουρό (δείτε εδώ την αντίδρασή της), ωστόσο αυτό το Σάββατο, ο καλεσμένος της, την έκανε να αντιδράσει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε στο Καλύτερα δε Γίνεται με σύνδεση Skype τον Γιάννη Σύριο, τον νεαρό ηθοποιό που υποδύεται τον Μανώλη στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει.

Με το πρώτο καλησπέρα λοιπόν, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον νεαρό ηθοποιό στην εκπομπή και εκείνος με τη σειρά του, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που έχει την ευκαιρία να μιλήσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιας και όπως είπε, την παρακολουθεί από... μικρός.

Τι ήταν να το πει αυτό, η Ναταλία Γερμανού - αστειευόμενη πάντα - ζήτησε από το κοντρόλ να κλείσει τον καλεσμένο της, τάχα επειδή δεν ήταν καλή η σύνδεση. Φυσικά η παρουσιάστρια εξήγησε πως έκανε πλάκα και γέλασε πολύ με το σχόλιο του Γιάννη Σύριου, ενώ τόνισε πως είναι λογικό να τη βλέπει από μικρός αφού είναι μόλις 22 ετών.

Η ατάκα του καλεσμένου που άφησε «κάγκελο» τη Ναταλία Γερμανού

  • Ν.Γ.: «Γεια σου βρε Γιάννη! Τι κάνεις;».
  • Γ.Σ.: «Γεια σας! Είμαι καλά».
  • Ν.Γ.: «Χαιρόμαστε πολύ που είσαι στην παρέα και σε συστήνουμε στον κόσμο του “Καλύτερα δε γίνεται”».
  • Γ.Σ.: «Κι εγώ πάρα πολύ. Σας βλέπω από πολύ μικρός οπότε και για μένα είναι μεγάλη χαρά».
  • Ν.Γ.: «Μας βλέπεις από πολύ μικρός. Κλείστε τον κύριο, δεν έχει καλή σύνδεση (γέλια). Καλά είναι λογικό. Αν σκεφτείς ότι εμείς είμαστε πέντε χρόνια στον αέρα και ο Γιάννης είναι 22, μας βλέπει από εφηβάκι. Πολύ σωστά τα λέει».