Επέστρεψε στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" ο Κώστας Τσουρός - Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο

Την προηγούμενη Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού κάλεσε στην εκπομπή της τον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε λόγω της παρουσίας του), γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Την Κυριακή 4/12, όμως εμφανίστηκε στην κάμερα του "Καλύτερα Δε Γίνεται" στον ALPHA, ένας παλιός και αγαπημένος της συνεργάτης της, κάνοντάς της έκπληξη, καθώς η αποχώρησή του από το κανάλι ήταν πολύ στενάχωρη και για εκείνον, αλλά και για την παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος αποχαιρέτησε με κλάματα την συγκεκριμένη εκπομπή στο μεγάλο φινάλε της περασμένης σεζόν, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια.

«Σε αγαπάω πολύ Ναταλία και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Είναι πολύ βαρύ για εμένα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί, είσαι μεγάλο σχολείο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή να λέω ότι έμαθα δίπλα σου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ξανά στο Καλύτερα Δε Γίνεται ο Κώστας Τσουρός μετά από τόσο καιρό

Πλέον, λοιπόν, βρίσκεται στο MEGA, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα, επομένως η εμφάνισή του στο παλιό του κανάλι προκάλεσε σε όλους πολλά χαμόγελα. Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να τον δει εκεί, γι' αυτό και μόλις κατάλαβε ποιος είναι φώναζε με ενθουσιασμό στον αέρα.

Οι ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, βρέθηκαν στο Νέο Ηράκλειο Αττικής για έναν πολύ όμορφο σκοπό, που αφορά την υιοθεσία αδέσποτων σκυλιών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βοηθούν αυτή την ενέργεια και στον Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής ήταν, λοιπόν, και ο δημοσιογράφος.

«Κοίτα ποιος είναι δίπλα! Μπορεί να τρελαθώ!», αναφώνησε η Ναταλία Γερμανού, με τον Κώστα Τσουρό να την προλαβαίνει: «Θα μιλήσει ο Γιώργος πρώτα!».