Αποκλειστικό: Αυτό είναι το Secret ζευγάρι που θα μπει στο J2us αυτό το Σάββατο 6/5

Μόνο εδώ τα ονόματά τους!

Το ένατο live του J2us πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε (29/4) κι έκλεισε με μια αποχώρηση έκπληξη (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι έφυγε). Το επόμενο live που έρχεται όμως, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης θα κρύβει μια έκπληξη! Ένα... secret ζευγάρι θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα παρέα και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Το Youweekly.gr ρώτησε, έμαθε και σας αποκαλύπτει πρώτο τα μεγάλα ονόματα!

Expand player

Το secret ζευγάρι του J2us

Ένας άντρας και μια γυναίκα... μια γυναίκα Ελληνίδα τραγουδίστρια, τσιγγάνικης καταγωγής, που είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν: «Οι παππούδες ζούσαν σε σκηνές. Όταν έβλεπα φωτογραφίες, έλεγα “Μαμά, πότε θα ζήσουμε κι εμείς σε μια τέτοια σκηνή;” Το ζήλευα πάντα. Ονειρευόμουν να πάμε σε ένα γάμο στην επαρχία. Η γιαγιά μου, παρότι τα παιδιά της ήταν πολύ καλά οικονομικά, έστηνε τσαντίρι έξω από τη βίλα του γιου της. Είναι πολύ όμορφο. Οι τσιγγάνοι είμαστε ελεύθεροι». Σας πάει κάπου το μυαλό; Καλά καταλάβατε: Ειρήνη Μερκούρη!

Η τελευταία εμφάνιση που έκανε στο χώρο της μουσικής ήταν τον Ιανουάριο του 2008, όταν κυκλοφόρησε το cd single με τίτλο "Ναι" ενώ πριν από 4 εβδομάδες περίπου ανέβηκε στο stage του J2us για μια guest εμφάνιση! Τώρα, έχοντας στο πλευρό της έναν εξίσου φημισμένο άντρα... ως μαθητή, έρχεται για να διεκδικήσει τη νίκη!

Το όνομα του άντρα αυτού έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα. Γιος πασίγνωστων και φημισμένων ηθοποιών... Σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος, φυσικά, για τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ» - Γνωστή ηθοποιός ξεφτιλίζει δημόσια το J2US

Τις κοιτούσαν όλοι όταν έκλεισαν οι κάμερες - Τι έγινε στα παρασκήνια του J2US με την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη