J2US Highlights (30/4): Η σ@ξουαλική Βανδή, ο άγριος τσακωμός Δρούτσα, Γαρμπή & Τριαντάφυλλου και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US Highlights (30/4): Η σ@ξουαλική Βανδή, ο άγριος τσακωμός Δρούτσα, Γαρμπή & Τριαντάφυλλου και το ζευγάρι που αποχώρησε

Άλλο ένα Σάββατο πέρασε και το J2US ήταν το σόου της βραδιάς. Το βράδυ του Σαββάτου 29/4 συγκεκριμένα έγινε μεγάλος χαμός! Είχαμε έντονα σχόλια και πολλούς τσακωμούς, ενώ άλλο ένα ζευγάρι πήρε τον δρόμο προς το σπίτι του.

Όλα όσα είδαμε χθες (29/4) στο J2US

«Είσαι πολύ όμορφη και σεξ@λική» - Το κομπλιμέντο της Δρούτσα στην Βανδή

Το χθεσινό (29/4) επεισόδιο του J2US είναι εδώ και λίγη ώρα στον αέρα του Alpha, με τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες και συνεργάτες τους, να έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν, τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να τους ψηφίσουν.

Το δεύτερο ζευγάρι για απόψε ήταν η Εύη Δρούτσα με τον Μπό, που τις προάλλες συγκίνησαν όλο το πλατό με την ερμηνεία τους (δείτε την εδώ) και τραγούδησαν το "Ένα καράβι". Στην συνέχεια, δέχτηκαν μια πάρα πολύ καλή βαθμολογία και σχόλια από όλους τους κριτές και εκεί η στιχουργός έκανε και το κοπλιμέντο της, στην Δέσποινα Βανδή.

Δ.Β: «Ήταν πολύ ωραία και σε χαρήκαμε! Δεν είχε αστάθειες αλλά λίγα “μποφόρ”».

Κ.Γ: «Ήταν τόσο καλή η Εύη, τόσο άνετη! Τώρα ήσουν απόλαυση, έκανες και τα γυρισματάκια σου».

Σ.Φ: «Εμένα με εντυπωσίασες. Ο τρόπος που μπήκες και τις δύο φορές γιατί δεν είναι εύκολο το τραγούδι. Υπήρχαν μερικά “μποφόρ” αλλά περίμενα λίγο καλύτερο το ρεφρέν».

Β.Σ: «Πόσο σημαντικό είναι ακόμα και όταν δεν είναι τέλειο το τραγούδι, όταν το αισθάνεσαι έχει δύναμη. Εσείς το κάνατε! Το είπατε και το εννοούσατε το τραγούδι και το χαρήκαμε».

«Ρουσφέτι ήταν αυτό; Δεν θα τα πάμε...» - Κόντρα μεταξύ των Γαρμπή & Δρούτσα

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα η Εύη Δρούτσα να τα είχε βάλει με την Δέσποινα Βανδή, αλλά στο χθεσινό (29/4) επεισόδιο του J2US, έπιασε την Καίτη Γαρμπή.

Μπορεί να πήρε πολύ καλά λόγια την ερμηνεία της η στιχουργός από όλους τους κριτές, αλλά η τραγουδίστρια ανέφερε λίγο κάποια μικροτεχνικά προβλήματα, που δεν άντεξε και της απάντησε η Δρούτσα.

Κ.Γ: «Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι».

Ε.Δ: «Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε! Ρουσφέτι ήταν;».

Κ.Γ: «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

Ε.Δ: «Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι»

Σ.Φ: «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».

«Όχι, όχι, χαμηλόκ@λ@...» - Χαμός στο πλατό με τον Σταμάτη Φασουλή

Στο χθεσινό (29/4) live του J2US, υπήρξαν αρκετά πράγματα. Από την μια η εμφάνιση του Trannos που έριξε το twitter (δείτε εδώ τα σχόλια) και από την άλλη η Εύη Δρούτσα που δεν δίστασε να κάνει τα δικά της.

Επίσης, ορισμένοι τραγούδησαν όπερα και άλλοι λαϊκό. Στην δεύτερη κατηγορία βρίισκόταν ο Παντελής Τουτουντζής με την Κατερίνα Στανίση Οι δύο διαγωνιζόμενοι δέχτηκαν μερικά καλά και μερικά όχι τόσο καλά σχόλια. Βέβαια, πριν έρθει η ώρα να σχολιάσει ο Σταμάτης Φασουλής, ο Νίκος Κοκλώνης προκειμένου να κάνει πλάκα είπε με ατάκα ο πρώτος το συνέχισε κάνοντας όλο το πλατό να πεθάνει στο γέλιο.

«Πολύ χαμηλές, ε Σταμάτη; Δεν έκανε χαμηλές; Συνήθως οι χαμηλές είναι κάτι κακό… Χαμηλο-κάτι, έτσι ακούω συνήθως» ομολόγησε, αρχικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US για να ακολουθήσει ένας σύντομος και τηλεοπτικά πικάντικος διάλογος με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και κριτή του J2US, Σταμάτη Φασουλή.

Σ.Φ.: Όχι, όχι! Χαμηλοκωλ… και τέτοια όχι.

Ν.Κ.: Α, δεν το είπα εγώ.

Σ.Φ.: Μα με έβαλες να το πω εγώ όμως, όπως κάνεις πάντα. Αυτό κάνεις πάντα

«Μη το ξαναπείς αυτό» - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος, σε δύσκολη θέση η Καίτη Γαρμπή

Αφού τραγούδησε και ο Τριαντάφυλλος με την Φελίσια Λαπάτη ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Καίτη Γαρμπή:

Τρ: Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα.

Κ.Γ: Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται.

Τρ: Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια…. πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε! Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα.

Κ.Γ: Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως.

Κ.Γ: «Εσύ, επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Και τελικά έφτασε η ώρα της αποχώρησης με το ζευγάρι που επέστρεψε σπίτι τους να είναι ο Μπο και η Εύη Δρούτσα.

«Κρίμα, έχουμε και συνέχεια εμείς. Εμένα μου αρέσατε και μου άρεσε που προσπάθησες, έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και ο Μπο δήλωσε: «Μου άρεσες, έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό και ήσουν ο καλύτερος coach. Έμαθα ότι παίζεις τόσα μουσικά όργανα και δεν το ήξερα. Σήμερα μας ξεσήκωσες», με τον παρουσιαστή να του απαντά: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και αυτό είναι που θα μας λείψει πάρα πολύ».