Τις κοιτούσαν όλοι όταν έκλεισαν οι κάμερες - Τι έγινε στα παρασκήνια του J2US με την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη

Φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τις κοιτούσαν όλοι όταν έκλεισαν οι κάμερες - Τι έγινε στα παρασκήνια του J2US με την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη

Στο χθεσινό 18/3 live του J2US βρέθηκε η Μελίνα Νικολαϊδη για να απολαύσει το show αλλά και για να περάσει χρόνο με την μητέρα της Δέσποινα Βανδή, καθώς σπουδάζει στο εξωτερικό και ταξιδεύει στην Ελλάδα όταν έχει χρόνο από τα μαθήματα και το διάβασμα της.

Οι δυο τους έχει άριστες σχέσεις και μάλιστα φιλικές! Περνάνε πολύ χρόνο μαζί ενώ το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στο ίδιο νησί στο οποίο η τραγουδίστρια ήταν με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε φωτογραφίες).

Τι συνέβη στο J2US με Βανδή - Νικολαϊδη

Χθες λοιπόν, η Μελίνα Νικολαϊδη παρακολούθησε το show στο οποίο είχαμε δυο αποχωρήσεις (δείτε ποιοι έφυγαν) και όταν έκλεισαν οι κάμερες βρέθηκε στο πλευρό της μητέρα της. Μάλιστα, πόζαραν μαζί και με τον νονό της, Κώστα Καπετανίδη.

Όπως ήταν λογικό όλοι από τις θέσεις των θεατών τις κοιτούσες, αφού πρόκειται για δυο πολύ όμορφες παρουσίες. Η Μελίνα έχει πάρει όλη την ομορφιά της μητέρας της.

Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαΐδη

Τα σχόλια που έγιναν για τα μαλλιά της

Στην έναρξη του J2US χθες, για άλλη μία φορά όλα τα μάτια έπεσαν στην Δέσποινα Βανδή, η οποία σε κάθε επεισόδιο αφήνει τους πάντες άφωνους με τα look της, καθώς δεν διστάζει να αλλάξει ούτε τα μαλλιά της, αλλά ούτε και το στυλ της.

Ο παρουσιαστής, όμως, αφού άντεξε μέχρι να τραγουδήσει το πρώτο ζευγάρι, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο και ρώτησε την τραγουδίστρια: «Το μαλλί είναι περούκα ή το κούρεψες;», με εκείνη να γελά και να του απαντά πως αυτή τη φορά το έχει κόψει στ' αλήθεια. Το μακιγιάζ της έχει έντονα μάτια και ήσυχο κραγιόν, αλλά το ρούχο που επέλεξε, μιλάει από μόνο του, αφού είναι όλο δερμάτινο - λάτεξ και την κολακεύει πολύ. Τα σχόλια στο twitter "πήραν φωτιά", όπως είναι φυσικό λοιπόν (δείτε εδώ το σπίτι που μένει με τον γιο της).