Φαντασμαγορικό το σπίτι της Δέσποινα Βανδή που μένει με το γιο της - Η κουζίνα μοιάζει σαν εστιατορίου

Βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/desp1navandi
Instagram/desp1navandi

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια. Είναι διώροφο και συνδυάζει πολυτέλεια και στιλ. Πολλές γωνίες του μάλιστα είναι άκρως νεανικές, όπως άλλωστε είναι και το προσωπικό στις της τραγουδίστριας, αν δούμε και τις εμφανίσεις στις εξόδους της.

Μεγάλο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι ότι διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες που δείχνουν και στον πανέμορφο κήπο. Έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις για το εσωτερικό του σπιτιού της ενώ έχει διακοσμήσει και διάφορα κάδρα.

Το σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα, θέα στην θάλασσα αλλά και γυμναστήριο, αφού η γυμναστική είναι η αγαπημένη της συνήθεια. Η κουζίνα ωστόσο είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Δέσποινας Βανδή, αφού λατρεύει τη μαγειρική. Της αρέσει να ετοιμάζει νόστιμα πιάτα τόσο για την οικογένεια της όσο και για τους φίλους.

Η κουζίνα του σπιτιού της Δέσποινας Βανδή

Λάτρης λοιπόν του Tik Tok, η Δέσποινα Βανδή μας έδειξε την κουζίνα της και μέσα από το προφίλ που διατηρεί στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

Την Καθαρά Δευτέρα συναντήθηκε με φίλους στο σπίτι της και όπως είδαμε, η κουζίνα της μοιάζει σαν εστιατορίου. Είναι τεράστια και έχει διάφορα έπιπλα στα οποία έχει βάλει με τη σειρά τα μπαχαρικά. Η τζαμαρία μάλιστα της κουζίνας βλέπει το μπάρμπεκιου.

Δείτε εδώ μια πολύ σπάνια έξοδο του γιου της ο οποίος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

@desp1navandiofficial

Καλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Σε αυτό το σπίτι η Δέσποινα Βανδή έμενε και με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους Μελίνα τον Φλεβάρη του 2008 αλλά και τον γιο τους Γιώργο τον Αύγουστο του 2007. Ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους στις 15 Ιουλίου 2021 ενώ λίγους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.