Ξεφάντωσαν αγκαλιά μέχρι το πρωί - Αποκλειστικές φωτογραφίες Βανδή και Μπισμπίκη με την Μελίνα Νικολαΐδη στην Πάρο

Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεφάντωσαν αγκαλιά μέχρι το πρωί - Αποκλειστικές φωτογραφίες Βανδή και Μπισμπίκη με την Μελίνα Νικολαΐδη στην Πάρο

«Αυτή η νύχτα μένει» για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν είναι μόνο ο τίτλος της σειράς που θα συνεργαστούν από τον χειμώνα (εκείνος σε ρόλο πρωταγωνιστή, εκείνη σαν guest), αλλά και το κομμάτι που του τραγουδούσε τον Δεκαπενταύγουστο, στο γιορτινό τραπέζι της που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιτεχνικό καφενείο του χωριού Πρόδρομος, -βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πάρου.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Αυτόπτης μάρτυρας ο φακός του YOU, που έπιασε το ζευγάρι Βανδή - Μπισμπίκη να τραγουδάει αγκαλιά, αδιαφορώντας ξεκάθαρα για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού το κρυφτό έχει τελειώσει ήδη εδώ και μερικούς μήνες. Πλέον ζουν τον έρωτά τους ξέγνοιαστα και ειδικά αυτές τις μέρες δεν έχουν λόγο να πατήσουν pause στην διασκέδαση, αντίθετα όλο το βράδυ τους ήταν γεμάτο χαρά, γλέντι και εκδηλώσεις αγάπης.

Για την ακρίβεια, την αρχή είχε κάνει πριν από λίγες ώρες ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν, σε μία σπάνια κίνηση για τα δικά τους δεδομένα, ανέβασε φωτογραφία μαζί της και έγραψε «Χρόνια πολλά ψυχή μου». Στο τραπέζι δόθηκε και η συνέχεια με την Δέσποινα Βανδή να του αφιερώνει το ένα τραγούδι πίσω απ' το άλλο και εκείνον να ακούει μαγεμένος και να την ακολουθεί στο ντουέτο.

Στην παρέα τους βρίσκονταν και τα παιδιά της τραγουδίστριας, Μελίνα και Γιώργος, ενώ από επώνυμους φίλους έδωσε το «παρών» ο Λάκης Λαζόπουλος, που της ευχήθηκε δημόσια και έβγαλε μία αναμνηστική φωτογραφία με το ζευγάρι. Οι διακοπές συνεχίστηκαν τις επόμενες μέρες για τους δύο ερωτευμένους και λουόμενοι τους συναντούσαν σε διάφορα μέρη του νησιού, να γεμίζουν τις μπαταρίες τους για την ερχόμενη επαγγελματική σεζόν.

Η Βανδή στην αγκαλιά του Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Πάρος διακοπές

Στο τσακίρ κέφι!

«Έρωτα θέλει η ζωή κι ένα τραγούδι το πρωί», για την Δέσποινα Βανδή που χορεύει ξέφρενα και αφήνει πίσω στην Αθήνα τις σκοτούρες της. Μετά το γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο η τραγουδίστρια παρέμεινε στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει τις διακοπές της, μέχρι να την γυρίσουν πίσω οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο. Οι διακοπές της και ο έρωτας τής πάνε πολύ τελικά και εκείνη φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ