Της κρατούσε το χέρι και την κοίταζε στα μάτια - Παραδομένος στον έρωτα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο για την γιορτή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της κρατούσε το χέρι και την κοίταζε στα μάτια - Παραδομένος στον έρωτα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν ούτε στιγμή, αφού είναι αχώριστοι και, μάλιστα, η τραγουδίστρια τον ακολουθεί σε κάθε του παράσταση, όπου κι αν βρίσκεται. Τη Δευτέρα 15/8, λοιπόν, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, ο ηθοποιός θέλησε να την εκφράσει μερικά τρυφερά λόγια, δημόσια, τα οποία έκαναν ολόκληρο τον τόπο να "κολλάει", αφού "στάζει μέλι" για την καλή του.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι χέρι μπροστά από μία πισίνα που είχε θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ την ίδια στιγμή κοιτάζονταν στα μάτια, με ένα βλέμμα που αποκαλύπτει πόσο πολύ αγαπιούνται. Εκείνη φορούσε το μαγιό της και ένα λεοπάρ παρεό, ενώ εκείνος ήταν ντυμένος στα μαύρα.

Η τρυφερή ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή

«Χρόνια πολλά ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Για ουζάκι με την κουνιάδα της, λίγες ημέρες πριν, η τραγουδίστρια

Μετά τις συναυλίες και τις διακοπές της στην Κρήτη, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα και απολαμβάνει λίγες ακόμη στιγμές χαλάρωσης, πηγαίνοντας στο θέατρο, για παράδειγμα, για να απολαύσει τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο και αποθέωσε για την ερμηνεία του. Όμως, δεν περιορίστηκε εκεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την αδερφή του ηθοποιού, Παναγιώτα, με την οποία πήγαν για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, για να τα πουν και να ξεφύγουν από την βαβούρα της πόλης. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό σίγουρα φέρνει απίστευτη χαρά στον καλό της.

"Θαλασσίτσα, ουζάκια και καλή παρέα", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βανδή - αδερφή Μπισμπίκη