J2US Highlights (18/3): Ο Πέτρος Ιακωβίδης, η ένταση με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή και η αποχώρηση "βόμβα"

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US Highlights (18/3): Ο Πέτρος Ιακωβίδης, η ένταση με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή και η αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/3 και συνέβησαν πολλά. Υπήρξαν εντάσεις, υπήρξε πολύς χορός και κέφι, αλλά η βραδιά έληξε δυσάρεστα, καθώς τα ζευγάρια που αποχώρησαν ήταν δύο (δείτε εδώ την απάντηση της Βογιατζάκη για το φιλί με τον Σαρμπέλ).

Με δερμάτινο λάτεξ look και κοντοκουρεμένο μαλλί - Όλα τα βλέμματα πάνω στη Βανδή

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε το Just The 2 of Us, το βράδυ του Σαββάτου 18/3, και ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας το "Χάλι Γκάλι" σε μία δική του εκδοχή, καλωσορίζοντας το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούν από την τηλεόραση για άλλο ένα βράδυ.

Καλωσόρισε, μάλιστα, και τους κριτές, με τα βλέμματα να πέφτουν για άλλη μία φορά στην Δέσποινα Βανδή, η οποία σε κάθε επεισόδιο αφήνει τους πάντες άφωνους με τα look της, καθώς δεν διστάζει να αλλάξει ούτε τα μαλλιά της, αλλά ούτε και το στυλ της.

«Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι», ανέφερε μάλιστα ο παραγωγός.

Ο παρουσιαστής, όμως, αφού άντεξε μέχρι να τραγουδήσει το πρώτο ζευγάρι, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο και ρώτησε την τραγουδίστρια: «Το μαλλί είναι περούκα ή το κούρεψες;», με εκείνη να γελά και να του απαντά πως αυτή τη φορά το έχει κόψει στ' αλήθεια. Το μακιγιάζ της έχει έντονα μάτια και ήσυχο κραγιόν, αλλά το ρούχο που επέλεξε, μιλάει από μόνο του, αφού είναι όλο δερμάτινο - λάτεξ και την κολακεύει πολύ. Τα σχόλια στο twitter "πήραν φωτιά", όπως είναι φυσικό λοιπόν (δείτε εδώ το σπίτι που μένει με τον γιο της).

Καμάρωνε την αδερφή του - Η έκπληξη του Πέτρου Ιακωβίδη στον αέρα του ALPHA

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε πριν λίγη ώρα για το βράδυ του Σαββάτου 18/3 στο κανάλι του ALPHA και μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση που θα ακολουθήσει στο τέλος του επεισοδίου, εμφανίστηκαν στη σκηνή πολλά ζευγάρια, τα οποία εντυπωσίασαν, αλλά και απογοήτευσαν τους κριτές.

Ένα από αυτά ήταν και ο Βλάσσης Χολέβας με την Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία για όσους δεν το γνώριζαν είναι η αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη (αυτή είναι η σύντροφός του), τραγούδι του οποίου ερμήνευσαν αυτή τη φορά. Οι δυο τους δεν "τρέλαναν" την επιτροπή, για κακή τους τύχη, αλλά θεώρησαν πως δεν ήταν μία κακή εμφάνιση.

«Μετέδωσαν χαρά. Ο Βλάσσης κάθε φορά ευχαριστιέται, σε ακούσαμε λίγο σε αυτό το κομμάτι. Είχες αστάθειες, ήταν κουνημένο το κουπλέ», είπε η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή συμπλήρωσε: «Έκανες το καλύτερό σου». Στη συνέχεια, μάλιστα, ο αδερφός της coach βγήκε σε ζωντανή σύνδεση λίγο πριν βγει τραγουδήσει στην Θεσσαλονίκη, με το κοινό να εκπλήσσεται και να ενθουσιάζεται.

Η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast , από την άλλη πλευρά αποθεώθηκαν από όλους με την Βανδή να λέει: «Αυτή ήταν εξαιρετική ερμηνεία, μοναδική από τις καλύτερες, Λουίζα μου αρέσεις πολύ είσαι φωτεινό παιδί. Σε αυτό το τραγούδι απέδωσες στο 100%. Η ησυχία σου Beast έγραψε εκκωφαντικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο προκάλεσαν γέλια: «Τον έκαψες τον άνθρωπο, η σύγκριση…», σχολίασε με χιούμορ ο Σταμάτης Φασουλής.

Ακολούθησε και η κυρία Στέλλα. «Δεν ήταν από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαμε να δούμε. Την πρώτη συλλαβή δεν την άκουγα. Σε κάθε αρχή δεν την καταδεχόσασταν την πρώτη συλλαβή», έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σίγουρα, το ακουστικό σας δεν ήταν καλά», του απάντησε με χιούμορ εκείνη.

Η Σοφία Παυλίδου κατά την γνώμη τους μπορούσε και καλύτερα, αλλά εκείνη προσπάθησε πολύ!

«Και έξω από τον ρυθμό είχαμε, και αστάθειες είχαμε, δεν του ταίριαξε το τραγούδι του Περικλή» είπε στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή για την εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου.

«Μου φανήκατε πολύ χαριτωμένοι. Περικλή, δεν ήσουν καταπληκτικός, αλλά είχες τη χαρά , μου άρεσες πιο πολύ από την άλλη φορά», ανέφερε και η Βίκυ Σταυροπούλου με τον διαγωνιζόμενο να απαντά: «Έχω χαρά και μου την κόβετε».

Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βανδή, δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία στη φωνή του. «Συμφωνώ με αυτά που είπε η Δέσποινα, σαν να μου έλειπε το αλατάκι. Ενώ ήσασταν σωστοί, σαν αντί για μπλε αλάτι να είχατε βάλει πράσινο. Φαινόταν ότι είχες ένα άγχος, όταν το τραγούδησες πριν που δεν είχες άγχος έβγαινε πιο νόστιμο», σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη και Γαρμπή

«Βάλατε σωστά, αλλά σε κάποιους άλλους είχατε καλύτερη ευθυμία. Τους άκουσα όλους. Στην δουλειά μου έχω μάθει όχι να διαβάζω τίτλους και κείμενο, αλλά ακούω τα πάντα από βίντεο. Σε εμάς ήσασταν πολύ σωστοί και σε κάποιους άλλους είχατε καλύτερη διάθεση», είπε ο δημοσιογράφος.

Στην συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή τον "δίκασε": «Για αυτό που είπε πριν κατά κάποιο τρόπο προσβάλλει λίγο την επιτροπή γιατί είπε ότι βαθμολογούμε ανάλογα με την διάθεσή μας. Δεν υπάρχει αυτό ούτε για μια στιγμή. Βαθμολογούμε την διάθεση αυτών που είναι εκεί πάνω, αν τραγουδάνε, αν τεμπελιάζουν, αν δεν το νιώθουν κι αν δεν έχουν πάθος».

Η αποχώρηση