Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Ψηλή ξανθιά καλλονή - Αυτή είναι η σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Πέτρος Ιακωβίδης
Instagram / Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και είναι μία από τις σπάνιες φορές όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή. Δεν αποκάλυψε εάν βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα ή αν είναι μόνος, αναφέρθηκε όμως στις σχέσεις που του έχουν προσάψει γενικότερα, ενώ πολύ πρόσφατα και η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα ξεκαθάρισε για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν».

Αυτή είναι η σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη

Λίγο αργότερα, όμως, στην ίδια εκπομπή, παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως ο καλλιτέχνης, πράγματι βρίσκεται σε σχέση με μία νεαρή κοπέλα, τονίζοντας μάλιστα πως είναι full ερωτευμένος μαζί της.

Πρόκειται για μία ξανθιά καλλονή, η οποία είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο των social media, καθώς διαθέτει λογαριασμό στο Instagram και στο Tik Tok, με πολλούς ακόλουθους που ξεπερνούν τις 100.000 χιλιάδες στην πρώτη πλατφόρμα, ενώ στην δεύτερη διαθέτει περίπου 11.000. Μάλιστα, έχουν κάνει και βίντεο μαζί!

σύντροφος Πέτρου Ιακωβίδη
Instagram / Μαριτίνα Ανδριώτη