Άλαλος ο Κοκλώνης: Με δερμάτινο λάτεξ look και κοντοκουρεμένο μαλλί - Όλα τα βλέμματα πάνω στη Βανδή στο J2US

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άλαλος ο Κοκλώνης: Με δερμάτινο λάτεξ look και κοντοκουρεμένο μαλλί - Όλα τα βλέμματα πάνω στη Βανδή στο J2US

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε το Just The 2 of Us, το βράδυ του Σαββάτου 18/3, και ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας το "Χάλι Γκάλι" σε μία δική του εκδοχή, καλωσορίζοντας το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούν από την τηλεόραση για άλλο ένα βράδυ.

Καλωσόρισε, μάλιστα, και τους κριτές, με τα βλέμματα να πέφτουν για άλλη μία φορά στην Δέσποινα Βανδή, η οποία σε κάθε επεισόδιο αφήνει τους πάντες άφωνους με τα look της, καθώς δεν διστάζει να αλλάξει ούτε τα μαλλιά της, αλλά ούτε και το στυλ της.

«Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι», ανέφερε μάλιστα ο παραγωγός.

Η νέα εμφάνιση της Βανδή που εντυπωσίασε όλο το πλατό του J2US

Ο παρουσιαστής, όμως, αφού άντεξε μέχρι να τραγουδήσει το πρώτο ζευγάρι, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο και ρώτησε την τραγουδίστρια: «Το μαλλί είναι περούκα ή το κούρεψες;», με εκείνη να γελά και να του απαντά πως αυτή τη φορά το έχει κόψει στ' αλήθεια. Το μακιγιάζ της έχει έντονα μάτια και ήσυχο κραγιόν, αλλά το ρούχο που επέλεξε, μιλάει από μόνο του, αφού είναι όλο δερμάτινο - λάτεξ και την κολακεύει πολύ. Τα σχόλια στο twitter "πήραν φωτιά", όπως είναι φυσικό λοιπόν (δείτε εδώ το σπίτι που μένει με τον γιο της).

Τα τρυφερά τετ α τετ της με τον Μπισμπίκη στα μπουζούκια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και αυτό όχι άδικα, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους πετυχαίνει συνεχώς σε τρυφερά τετ α τετ στις εξόδους τους και για μερικούς αυτό είναι πολύ όμορφο, ενώ για άλλους είναι κατακριτέο και υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να συγκρατηθούν δημόσια, ενώ θα έπρεπε.

Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια έχει δώσει την ξεκάθαρη απάντησή της για όλο αυτό (δείτε την εδώ) και μιας που ακούγεται πως ετοιμάζονται να παντρευτούν (δείτε εδώ την αλήθεια), δεν δίνουν σημασία στα πικρόχολα σχόλια και το ζουν κανονικά!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr λοιπόν, τους εντόπισε για άλλη μία φορά στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Hotel Ermou, και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χορεύουν, να τραγουδούν και κυρίως να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Βανδή Μπισμπίκης

Βανδή Μπισμπίκης φιλί

Βανδή Μπισμπίκης μπουζούκια

Βανδή Μπισμπίκης έξοδος