«Παντρεύονται κιόλας» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παντρεύονται κιόλας» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Μπέσσυ Αργυράκη σε έξοδό της και έτσι η ρεπόρτερ του ALPHA έσπευσε να της κάνει μερικές ερωτήσεις, ανάμεσά στις οποίες βρίσκονταν και κάποιες για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι της Βίσση μεταξύ τους). Εκεί είναι που η τραγουδίστρια, πέρα από το γεγονός πως προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον έρωτα στη ζωή γενικότερα, έκανε και μια δήλωση "βόμβα" για το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως διάβασε κάπου ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στη συνέχεια, βέβαια, έδειξε πως ίσως να μη θυμάται καλά, αλλά πλέον τα λεγόμενά της έχουν "παίξει" παντού και οι φήμες έχουν φουντώσει.

Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για τον γάμο Βανδής & Μπισμπίκη

«Ο έρωτας είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουν. Ας κάνουν αυτό που νιώθουν και οι υπόλοιποι, εμείς, ας το αντιληφθούμε όπως θέλουμε και για τους λόγους που νομίζουμε», είπε αρχικά η ίδια.

Και έπειτα συνέχισε: «Κάπου διάβασα ότι παντρεύονται κιόλας. Σήμερα κοίταζα το internet και κάπου διάβασα ότι κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι καλά; Ήμουν κουρασμένη και δεν το διάβασα καλά και ήταν για κάποιο άλλο ζευγάρι; Θα δείξει παιδιά».

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον έρωτα με τον ηθοποιό

Ένας μεγάλος έρωτας που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε να εξελίσσεται live σε όλες τις φάσεις, τις μορφές και τις διαδρομές του... Αυτός της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, που καλωσορίστηκε περίπου πριν από 2 χρόνια πανηγυρικά από τα δημοσιεύματα στον Τύπο και στα sites - άλλωστε, είχαμε αρκετό καιρό να ζήσουμε ένα τέτοιο love story!

Στην πορεία, όμως, οι δημόσιες τρυφερές εκδηλώσεις τους, που έλαβαν χώρο περισσότερο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τις Μέλισσες, προκάλεσαν από μεγάλη μάζα κόσμου ποικίλλες αντιδράσεις... “Υπάρχει και ένα μέτρο”, έλεγαν κάποιοι ενώ άλλοι χειροκροτούσαν δυνατά “έναν μεγάλο έρωτα”, που αντέχει στον χρόνο και εκδηλώνεται παντού... Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, όταν η Δέσποινα ανέβηκε στο stage για να ερμηνεύσει το τραγούδι “Ένα τσιγάρο διαδρομή” -αγαπημένο των δύο ερωτευμένων, που γράφτηκε όταν “έσκασε” η σχέση τους- εκτυλίχτηκαν απίστευτες σκηνές, που δεν μπορούσε ανθρώπινος νους να φανταστεί ότι θα συνέβαιναν σε κοινή θέα, όταν μάλιστα πρωταγωνιστές αυτού του... έργου είναι ένας ηθοποιός πρώτης γραμμής και μια σταρ τραγουδίστρια.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ένα ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και στη συνέχεια αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά με τη Δέσποινα Βανδή ενώπιων όλων των θαμώνων του κέντρου, που παραληρούσαν παρακολουθώντας τους δύο ερωτευμένους, ενώ αμέσως την επόμενη μέρα κυκλοφόρησαν τα βίντεο από τους θαμώνες, που εκτελούν πλέον χρέη παπαράτσι (δείτε εδώ το βίντεο). Το τι ακολούθησε; Ένας καταιγισμός αντιδράσεων από επωνύμους της showbiz και όχι μόνο, που καταδίκασαν με τον δικό τους τρόπο και τα λεγόμενά τους αυτό τον έρωτα... Μάλιστα, είχαν προηγηθεί μερικές μέρες πριν άλλο ένα παθιασμένο φιλί στην πίστα και ένα καυτό ενσταντανέ των δυο τους στην Αράχωβα (δείτε το εδώ)...

Διαβάστε επίσης: Τον ξεφτίλισε δημόσια - Η αποστομωτική ανάρτησή της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη για το βίντεο με τη Βανδή

Δέσποινα Βανδή για Μπισμπίκη: «Ο έρωτας στα 50 έχει...»

Γεγονός είναι ότι μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη και τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή ξετύλιξε τη γοητεία της, τόνισε το σεξαπίλ στις εμφανίσεις της, ενώ δεν δίστασε να δείξει τα συναισθήματά της στον υπέρτατο βαθμό. Πιο απελευθερωμένη από ποτέ η τραγουδίστρια δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της: “Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση”, δίνοντας απάντηση στους επικριτές της που καταδίκασαν αυτή την σχέση εκ του προοιμίου.