Τους ''τσάκωσαν'' στο καμαρίνι μετά το show που έκαναν στην πίστα - Διέρρευσε φωτογραφία με Βανδή, Μπισμπίκη & Βίσση

Περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ημέρες μετά το σάλο, που προκάλεσαν Βανδή και Μπισμπίκης με το βίντεο, που διέρρευσε από την έξοδο του ηθοποιού στο μαγαζί, που κάνει εμφανίσεις η καλή του, είδαμε την Τετάρτη 23/2 να κάνουν μια από κοινού έξοδο.

Το ζευγάρι, λοιπόν τα ''έσπασε'' στην Άννα Βίσση και μάλιστα δε δίστασε να δείξει ξανά τον ερώτα του (δείτε εδώ τα φιλιά τους ανάμεσα στο κοινό), ενώ στη συνέχεια Βίσση και Βανδή αποθεώθηκαν μέσα από την συνύπαρξη τους επί σκηνής.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με την Κύπρια τραγουδίστρια, αφού την επισκέφτηκαν και στο καμαρίνι της, εκεί από όπου έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφίες και ανήρτησε Δέσποινα στο instagram την Πέμπτη 24/2.

Η επίσκεψη της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο καμαρίνι της Άννας Βίσση

«She is a super star! The one and only! @annavissiofficial Περάσαμε μια τέλεια βραδιά! Love you sooooooo!!!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή

Βανδή - Μπισμπίκης - Βίσση
Dvandi - instagram

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για Βανδή & Μπισμπίκη μετά το επίμαχο βίντεό τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον έρωτά τους, διότι όπου βρεθούν και όπου σταθούν εκδηλώνονται χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα βλέμματα που γυρίζουν προς το μέρος τους κάθε φορά, με αποτέλεσμα τα "καυτά" τους φιλιά να γίνονται viral και να σχολιάζονται έντονα από διάφορες προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, με άλλους να τους υποσητρίζουν και άλλους να τους "ξεφτιλίζουν" (δείτε εδώ το βίντεο που έγινε viral με την συμπεριφορά τους σε ταβέρνα στην Αράχοβα).

Την Κυριακή 19/2, ωστόσο, διέρρευσε ένα ακόμη βίντεό τους, κατά το οποίο βρίσκονται πάνω στη σκηνή του Enastron, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή μετά το Just The 2 of Us και ο ηθοποιός χορεύει με πάθος ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και την φιλάει, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο εκείνη κάθεται στα πόδια του και εκείνος την αγγίζει σε επίμαχα σημεία του σώματός της μπροστά στους θαμώνες που φώναζαν και σφύριζαν (δείτε τα όλα εδώ).

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, την ίδια ημέρα, και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμενα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που χόρευσε ο Μπισμπίκης εκείνη τη στιγμή, εξηγώντας ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.