Απάντησε με τον πιο επικό τρόπο: Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έκαναν αναπαράσταση τον ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Εκείνος της χειροκροτούσε από τα πρώτα τραπέζια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απάντησε με τον πιο επικό τρόπο: Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έκαναν αναπαράσταση τον ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Στην Άννα Βίσση διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και φίλους. Μετά το σάλο με το ζεϊμπέκικο του στο μαγαζί που εμφανίζεται, πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση και οι κάμερες τους "τσάκωσαν".

Δεν μπήκαν μαζί μέσα στο μαγαζί, αλλά ξεχωριστά, με την τραγουδίστρια να συνοδεύεται από την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της μόλις την πλησίασαν οι κάμερες και την ρώτησαν για το συμβάν.

Λίγο αργότερα οι κάμερες απαθανάτισαν και τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος έφτασε μόνος τους και μπήκε στο νυχτερινό κέντρο τρέχοντας.

Η απάντηση της Βανδή για το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Λίγο αργότερα και αφού το πρόγραμμα ξεκίνησε, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή". Η Άννα Βίσση λοιπόν, χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ λίγο αργότερα έβαλε την Δέσποινα στα πόδια της για να της τραγουδήσει.

Αυτή λοιπόν, είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει το ζευγάρι, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια και χειροκροτούσε.

To σχόλιο της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη

Αίσθηση πρέπει να πούμε, πως προκαλεί η ανάρτηση, που έκανε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του παιδιού τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την οποία έκανε τη Δευτέρα 20/2 στο instagram.

Μπορεί η ίδια να μην αναφέρει πουθενά τα ονόματα Μπισμπίκης και Βανδή, σε κάθε περίπτωση όμως η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει αλλά και η συγκυρία, δείχνουν όλα μαζί, πως πάνε στις κινήσεις του ηθοποιού...

«Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-», έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.