Δέσποινα Βανδή: Χαμογελούσε και έψαχνε την πόρτα - Η πρώτη αντίδραση μετά το σάλο με τον Μπισμπίκη

Η συμπεριφορά της απέναντι στους δημοσιογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Χαμογελούσε και έψαχνε την πόρτα - Η πρώτη αντίδραση μετά το σάλο με τον Μπισμπίκη

Σάλος επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε καθαρά τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και χόρευε ζεϊμπέκικο, φιλώντας την (δείτε το εδώ).

Το όλο σκηνικό, σχολίασαν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ έγινε και viral στο twitter με αρκετό κόσμο να ξεφτιλίζει το ζευγάρι και να μιλάει για την ηλικία του. Βέβαια, υπήρξαν και πολλά θετικά σχόλια.

Δείτε μερικά από αυτά:

Βέβαια, υπήρξαν και πολλοί στις εκπομπές που σχολίασαν αρνητικά το όλο σκηνικό, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο εκτίθενται και πως είναι υπερβολή, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Λιάγκας.

Και ενώ πολλοί μιλούσαν για το πως θα το διαχειριστούν τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή, η κόρη της έδωσε την δική της αποστομωτική απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε την εδώ. Βέβαια, διαφορετική αντίδραση είχε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram και με μόνο λίγα λόγια τον ξεφτίλισε δημόσια και έγινε viral.

H πρώτη αντίδραση της Βανδή μετά το περιστατικό με τον Μπισμπίκη

Οι κάμερες λοιπόν, των τηλεοπτικών εκπομπών λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο με το σκηνικό και μετά τα όσα τις έσουραν σε social media και τηλεόραση, την συνάντησαν έξω από το νυχτερινό κέντρο της Άννας Βίσσης, ωστόσο, δεν έκανε καμία δήλωση.

Αφού λοιπόν μπήκε στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει, απάντησε με το δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην πίστα και μαζί με την Άννα Βίσση, ερμήνευσαν το τραγούδι με την δεύτερη να χορεύει ζεϊμπέκικο.