Μετά το ''σάλο'' του βίντεο με Βανδή & Μπισμπίκη - Η αιχμηρή απάντηση της Μελίνας Νικολαΐδη για τη μαμά της

Είναι υπέρ ή κατά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dvandi - instagram
Dvandi - instagram

Πρώτο θέμα συζήτησης βλέπουμε να είναι και πάλι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με το ζευγάρι να είναι full in love, μη μπορώντας πια να κρύψει για κανένα λόγο όλο αυτό το όμορφο, που ζει τα τελευταία χρόνια.

Η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι δεδομένη, καθώς και το ότι η φλόγα ανάμεσα τους όχι μόνο δε σβήνει, αλλά όσο περνάει ο καιρός φουντώνει περισσότερο. Η αλήθεια είναι, πως είχαμε λίγο καιρό να δούμε κάτι από το ζευγάρι, μέχρι βέβαια το Σάββατο 18/2.

Ο ηθοποιός λοιπόν επισκέφτηκε για άλλο ένα βράδυ την καλή του στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται, με τον ίδιο να είναι σε ανεβασμένα κέφια. Πιο αναλυτικά, την ώρα που η Δέσποινα τραγουδούσε το κομμάτι "Ένα τσιγάρο διαδρομή", εκείνος ανέβηκε στην πίστα και ξεκίνησε να χορεύει ζεϊμπέκικο, κλοτσώντας τα πανέρια από τα πόδια του (δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο).

Στη συνέχεια, ο Μπισμπίκης αγκάλιασε την καλή του και ήταν αρκετά διαχυτικός μαζί της, κάτι που σχολιάστηκε για άλλη μια φορά, με τα αρνητικά σχόλια να υπερτερούν.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαϊδη για το βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη

Γενικότερα, το ζευγάρι έχει συνηθίσει την ''κατακραυγή'' και έτσι δεν παίρνει θέση σε όσα λέγονται και γράφονται, ωστόσο αυτή τη φορά, έμελλε να τους υπερασπιστεί η Μελίνα Νικολαϊδη μέσα από δύο όλο νόημα αναρτήσεις στο instagram τη Δευτέρα 20/2.

Βανδή Μπισμπίκης
Melina Nilokaidi - Instagram

Βανδή Μπισμπίκης
Melina Nilokaidi - Instagram

Η Ελένη Βιτάλη έκραξε άσχημα Μπισμπίκη και Βανδή

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη, αφού χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της, βλέποντας το γεγονός να αναδημοσιεύετε, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο που μιλούσε για το όλο γεγονός στο νυχτερινό κέντρο.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε.

Και σε νέο σχόλιο επίσης σημείωσε: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Ελένη Βιτάλη για Βανσή Μπισμπίκη