«Δεν το ακούω καν, κατάλαβες τι λέω;» - Η απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη στα αρνητικά σχόλια για το φιλί με τον Σαρμπέλ

«Όλοι θεώρησαν ότι έγινε προς χάρην εντυπωσιασμού;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν το ακούω καν, κατάλαβες τι λέω;» - Η απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη στα αρνητικά σχόλια για το φιλί με τον Σαρμπέλ

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Just The 2 of Us η Σοφία Βογιατζάκη, την ώρα που τραγουδούσε μαζί με τον Σαρμπέλ στη σκηνή, τον άρπαξε και τον φίλησε στο στόμα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια τα οποία ακούστηκαν και γράφτηκαν στην τηλεόραση αλλά και στα social media.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε το πρωί του Σαββάτου 18/3 στην κάμερα του MEGA και της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, εξηγώντας πως δεν την ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, διότι κανείς δεν βλέπει το νόημα πίσω από την πράξη και πολλοί θέλουν απλώς να βγάλουν κακία προς τα έξω.

Η απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη στα αρνητικά σχόλια για το φιλί με τον Σαρμπέλ

«Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν ακούει τον στίχο; Όλοι θεώρησαν ότι έγινε προς χάρην εντυπωσιασμού; Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γινόμαστε σάκοι του μποξ για οποιαδήποτε κόμπλεξ. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του βρίσκει και βαράει όποιον είναι στα φώτα», ανέφερε ενοχλημένη η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν με απασχολεί, δεν το ακούω καν. Κατάλαβες τι λέω;».

Στο ίδιο απόσπασμα μίλησε και η Λίτσα Γιαγκούση η οποία παραδέχθηκε πως τη στεναχώρησε η παρ' ολίγον αποχώρησή της από το παιχνίδι, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε: «Την προηγούμενη βδομάδα ο κύριος Φασουλής ήταν λίγο πιο αυστηρός. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θεωρώ ότι η κυρία Γαρμπή είναι αυτή που το ψάχνει παραπάνω με τις νότες. Ο κύριος Φασουλής θέλει περισσότερο την αύρα μας».

Ο Σαρμπέλ, ωστόσο, έχει σχέση και απάντησε για την πατρότητα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 17/2 ο Σαρμπέλ, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που συστήθηκε σε όλους με το τραγούδι "Τι κι αν σε πήρα σοβαρά" και ο οποίος μετά από την συμμετοχή του στην Eurovision, έφυγε σε άλλη χώρα και εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος, λοιπόν, εμφανίστηκε πριν από αρκετό καιρό στο Just The 2 of Us και από τότε παραμένει στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, για την οποία έμαθε κατά την περίοδο της καραντίνας, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας πως είναι να είσαι παντρεμένος και να έχεις σχέση από απόσταση, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την απόκτηση παιδιών με την καλή του.

«Πλέον δεν παίρνω τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Αυτό μου έμαθε ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη, μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο», εξομολογήθηκε αρχικά για τον όγκο στον λαιμό που είχε εμφανίσει πριν από 2 περίπου χρόνια (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Όσον αφορά τον έγγαμο βίο, επισήμανε: «Είναι δύσκολη, γιατί κι εγώ κι αυτή ταξιδεύουμε πολύ με τη δουλειά. Είμαστε όμως μονίμως στα τηλέφωνα, είμαστε δεμένοι. Με στηρίζει και τη στηρίζω» και στη συνέχεια δήλωσε πως είναι: «φουλ ερωτευμένος».

Σχετικά με την δημιουργία οικογένειας, κατέληξε: «Τα λατρεύω τα παιδιά, τα αγαπώ. Μου αρέσει όμως και το άλλο στυλ ζωής, δεν με φοβίζει. Και να μην κάνω παιδιά, δεν έχω πρόβλημα».