J2US: Η Βογιατζάκη ''βούτηξε'' το Σαρμπέλ στο πλατό του ALPHA - Το παθιασμένο φιλί στο στόμα

Πρωτοβουλία της Σοφίας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Η Βογιατζάκη ''βούτηξε'' το Σαρμπέλ στο πλατό του ALPHA - Το παθιασμένο φιλί στο στόμα

Μπορεί το Σάββατο 4/3 το J2US με το Νίκο Κοκλώνη να μη βγήκε στον αέρα, με τον παρουσιαστή να σέβεται το εθνικό πένθος, ωστόσο το Σάββατο 11/3 η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά τηρώντας μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι.

Τα ζευγάρια λοιπόν προσπάθησαν το καθένα με τον τρόπο του να διασκεδάσουν το κοινό, που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες να γελάσει, με τις σκηνές χιούμορ να είναι αρκετές εν τέλει (δείτε εδώ τι έκανε ο Καλίδης).

Το παθιασμένο φιλί της Σοφίας Βογιατζάκη στο Σαρμπέλ στο J2US

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ ερμηνεύοντας το ''Γίνεται'', με το τέλος του act να είναι ανεπάντεχο μιας και η ηθοποιός άρπαξε και έδωσε στον τραγουδιστή ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Η διαφορετική έναρξη του J2US μετά την Τραγωδία στα Τέμπη

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.