J2US: «Τέτοια ώρα;» - Ξέσπασε στα γέλια ο Πάνος Καλίδης με το τηλεφώνημα που είχε στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Τέτοια ώρα;» - Ξέσπασε στα γέλια ο Πάνος Καλίδης με το τηλεφώνημα που είχε στον αέρα του ALPHA

Το βράδυ του Σαββάτου 11/3 προβλήθηκε ζωντανά το νέο επεισόδιο του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώσει, πως εν όψει του εθνικού πένθους, που είναι τόσο φρέσκο, θα ακολουθούσε μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι (δείτε εδώ το ζευγάρι που θα μείνει εκτός για λόγους υγείας).

Έτσι λοιπόν, βγήκαν ένα ένα τα ζευγάρια, με τον Πάνο Καλίδη και την κυρία Στέλλα να τραγουδάνε το ''Μήλο μου κόκκινο''. Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή, ωστόσο είδαμε τον τραγουδιστή σε μία πολύ αστεία στιγμή του.

Όσο λοιπόν ο ίδιος έκανε δηλώσεις με το ζευγάρι του, άκουσε το κινητό του να χτυπάει με τον Καλίδη να το σηκώνει κανονικά, καθώς η μητέρα του τον έψαχνε και δε θα μπορούσε με τίποτα να μην της απαντήσει.

Το τηλεφώνημα του Πάνου Καλίδη στο γύρισμα του J2US

«Έχουμε πολλές δυνατότητες αλλά νομίζω πραγματικά ότι και οι κριτές είχαν περισσότερες απαιτήσεις από εμάς από ότι πίστευα ότι θα είχαν! Δεν κατάλαβα, όμως; Πρώτοι δεν είμαστε; Από τέλος», είπε ο Πάνος Καλίδης ενώ χτύπησε το κινητό του με τη μητέρα του να τον αναζητάει.

«Ρε μάνα, γράφω και αυτή τη στιγμή είμαι στον αέρα», συνέχισε ο Καλίδης.

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή για την Τραγωδία στα Τέμπη

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.