J2US: Εκτός παιχνιδιού ζευγάρι για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Έγινε γνωστό απόψε (11/3)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Εκτός παιχνιδιού ζευγάρι για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Το βράδυ του Σαββάτου 11/3 το J2US βγήκε και πάλι στον αέρα, μετά τη μικρή παύση, που έκανε το show, ακολουθώντας και αυτό μαζί με άλλα το εθνικό πένθος, που κηρύχτηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος, που έλαβε χώρα στα Τέμπη.

Η έναρξη έγινε, ωστόσο ήταν πολύ διαφορετική, με τον Νίκο Κοκλώνη να μοιράζεται μαζί με τους κριτές κάποια από καρδιάς λόγια για το συμβάν. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ήταν βαθιά συγκινημένος (δείτε εδώ τι είπε).

Και ενώ λοιπόν ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι με τα πρώτα acts, στη συνέχεια το λόγο πήρε ξανά ο παρουσιαστής κάνοντας γνωστό, πως για λόγους υγείας ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλη Μασινό θα απουσίαζαν.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το ζευγάρι που δε θα εμφανιστεί στο σημερινό (11/3) live

«Ψηφίζετε τα ζευγάρια, που θέλετε να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο. Εκτός διαγωνιστικού βρίσκονται απόψε όμως ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Τζούλι Μασίνο για λόγους υγείας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.