Τέμπη: «Σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι...» - Σε μεγάλη συγκίνηση ο Φασουλής στην έναρξη του J2US

Σε αμήχανη θέση οι κριτές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι...» - Σε μεγάλη συγκίνηση ο Φασουλής στην έναρξη του J2US

To Σάββατο 4/3 το J2US δε βγήκε στον αέρα, με τον Nίκο Κοκλώνη να σέβεται το εθνικό πένθος, που έζησε η χώρα μετά την τραγική σύγκρουση στα Τέμπη με τα θύματα, που μετρήσαμε να φτάνουν στα 57 και τους τραυματίες να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Οι σχετικές με την υπόθεση εξελίξεις δε σταματούν να απασχολούν, ωστόσο η καθημερινότητα θα πρέπει - έστω για όσους δεν πενθούν άμεσα - να επανέλθει και για το λόγο αυτό το Σάββατο 11/3 είδαμε το J2US να βγαίνει και πάλι στον αέρα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Κοκλώνη για το τραγικό συμβάν).

Τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Φασουλή για την Τραγωδία στα Τέμπη

Η έναρξη με το πρώτο act ήταν πολύ διαφορετική, με τον Κοκλώνη να κάνει σύντομες δηλώσεις, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στην κριτική επιτροπή με το Σταμάτη Φασουλή να παραθέτει συγκινητικά λόγια.

Η διαφορετική έναρξη του Κοκλώνη στο σημερινό (11/3) show

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.