Νίκος Κοκλώνη: «Αυτές τις στιγμές βαθιά οδύνης...» - Η οριστική απόφαση για το J2US

Η ανάρτηση του στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η τραγωδία στα Τέμπη, που σημειώθηκε μόλις 20 χλμ. έξω από τη Λάρισα, έχει συγκλονίσει τα πανελλήνιο και μαζί τους, όλους τους έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές. Από χθες (1/3) πολλές πρωινές και όχι μόνο εκπομπές αποφάσισαν να μην προβληθούν (δείτε εδώ ποιες), διότι έδωσαν την σκυτάλη στις ενημερωτικές εκπομπές ώστε να δίνουν βάση στις τελευταίες εξελίξεις για την τραγωδία.

Μέσα σε αυτούς είναι ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US, που τελικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε την απόφαση για την αναβολή του live, που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (4/2).

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το J2US

«Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωή τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2US να “σιγήσει”, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας».

Και καταλήγει ο Νίκος Κοκλώνης: « Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Η ανακοίνωση του Νικου Κοκλώνη για το Just

Στην συνέχεια, με την σειρά του το κανάλι του Alpha, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram , την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του J2US.

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το J2US

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και άλλη μια ανάρτηση θέλοντας να στηρίξει έστω και με αυτόν τον τρόπο τις οικογένειες των θυμάτων, που αγωνιούν και ελπίζουν να βρεθούν τα παιδιά και σύντροφοι τους ζωντανοί και καλά.

«Ατελείωτος πόνος. Η σκέψη και η προσευχή μας στους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα στα #Τέμπη και στους αγαπημένους τους, που τους έχασαν #Τέμπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τα Τέμπη