Στην αναμονή το The Voice - Τι συμβαίνει στα γραφεία του ΣΚΑΙ

Αφορά όλους τους τηλεθεατές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Στην αναμονή το The Voice - Τι συμβαίνει στα γραφεία του ΣΚΑΙ

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (2/3) σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, στα γραφεία του ΣΚΑΙ γίνονται συζητήσεις για την προβολή του The Voice το ερχόμενο Σάββατο (4/3). Όπως και στο κανάλι του ALPHA που αναμένεται η ανακοίνωση για το J2US (δείτε εδώ τι συμβαίνει), αύριο Παρασκευή αναμένεται να γίνει γνωστό εάν ο διαγωνισμός τραγουδιού του ΣΚΑΙ, θα προβληθεί στις οθόνες μας.

Ο λόγος φυσικά είναι η σύγκρουση των τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων, 20 χλμ έξω από την Λάρισα (δείτε εδώ φωτογραφίες), διότι όλοι οι τελοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν δώσει προτεραιότητα στα δελτία ειδήσεων και στις εξελίξεις της τραγωδίας.

Η απόφαση για το The Voice

Το κανάλι έχει αποφασίσει να προχωρήσει κανονικά, με το The Voice το Σάββατο (4/2) στις 21:00. Η ανακοίνωση θα γίνει μία ημέρα πριν, δηλαδή αύριο Παρασκευή.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τελικές πρόβες των διαγωνιζόμενων και κριτών πραγματοποιούνται τα πρωινά του Σαββάτου, πράγμα που σημαίνει ότι, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ως προς τις ετοιμασίες τους. Επίσης, οι διαγωνιζόμενοι έχουν δουλέψει τα τραγούδια τους από τις αρχές της εβδομάδας.

Το κανάλι του ΣΚΑΙ θα ανακοινώσει την τελική απόφαση για την προβολή του live. Σε περίπτωση που η ροή του προγράμματος μείνει ως έχει, η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.

Τα κλάματα του Λιάγκα για τον πατέρα που έχασε το γιο του στα Τέμπη

Βαρύ ήταν το κλίμα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, ειδικά μετά την εξομολόγηση πατέρα για τον γιο του που αγνοείται μετά την τραγωδία με την σύγκρουση των βαγονιών στην κοιλάδα των Τεμπών. Ο Γιώργος Λιάγκας "λύγισε" με τα όσα άκουσε.

«Μας πήρε μισή ώρα πριν να μας πει ότι είναι στη Λάρισα και μετά μας κάλεσε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο στο δεύτερο βαγόνι, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Το παιδί μου είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικής στο ΑΠΘ. Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Απλώς περιμένουμε την ταυτοποίηση του PCR σε σχέση με τα πτώματα που βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πιθανόν ένα από αυτά να ανήκει στον γιο μου» εξομολογήθηκε ο κ. Παπάζογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Επειδή κι εγώ έχω παιδιά και δε μπορώ να το διαχειριστώ, πώς αισθάνεστε τώρα;» ρώτησε φανερά συναισθηματικά φορτισμένος ο παρυσιαστής, με τον πατέρα του φοιτητή να λέει ότι ο πόνος δεν είναι διαχειρίσιμος. Το μόνο που τον κρατάει είναι ο άλλος του γιος.

Δείτε επίσης: «Άκουσα να λένε, μήπως είναι καλύτερα να...» - Η συγκλονιστική επιγραφή 22χρονης επιβάτιδας

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο "λύγισε" και με το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει μάνα ενώ έμαθε πως το παιδί της είναι νεκρό, να σπαράζει έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας και να περπατά υποβασταζόμενη.

«Εκεί που όλοι ματώνουμε, είναι ο ανθρώπινος πόνος. Είναι οι γονείς που σπαράζουν γιατί έχασαν τα παιδιά τους. Το δυστύχημα αυτό έχει έρθει για να ανατρέψει την φυσική τάξη των πραγμάτων, που είναι το παιδί να χάσει τον πατέρα του, την μάνα του, τον παππού και την γιαγιά του. Να θρηνήσει και να προχωρήσει η ζωή. Επειδή ήταν νέα παιδιά κι οι θανόντες ήταν από 18 μέχρι 25, έχουμε γονείς και παππούδες που θρηνούν για τα παιδιά τους. Αυτό είναι φρικτό. Έχουμε μια μάνα που σπαράζει» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.