Αναβλήθηκε η τελική πρόβα για το live του Σαββάτου - Τι συμβαίνει με το J2US

Εντός την ημέρας η ανακοίνωση του ALPHA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αναβλήθηκε η τελική πρόβα για το live του Σαββάτου - Τι συμβαίνει με το J2US

Από το πρωί της Πέμπτης (2/3) γίνονται έντονες συζητήσεις στον σταθμό του ALPHA, για το αν το J2US θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η πρόβα τζενεράλε δεν πραγματοποιήθηκε, όπως είναι προγραμματισμένο για κάθε εβδομάδα.

Ο λόγος αυτής της απόφασης, φυσικά και είναι η τραγωδία στην κοιλάδα των Τέμπων στην Λάρισα, που από το πρωί της Τετάρτης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι ανατριχιαστκές εικόνες από τα βίντεο μετά την σύγκρουση των δύο τρένων (δείτε τα εδώ) και οι φωτογραφίες με τις μαύρες σακούλες των καρβουνιασμένων πτωμάτων (δείτε τα εδώ) είναι αρκετά για να μην υπάρχει διάθεση για ένα τόσο λαμπερό show, θέλοντας να δείξουν έστω και έτσι τον σεβασμού τους, προς τα θύματα και τις οικογένειες τους.

Εκτός αέρα του J2US

Σήμερα (2/3) Τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από συντελεστές του show, όπως ήταν προγραμματισμένο θα γινόταν η τελική πρόβα για το live του Σαββάτου, αλλά τελικά ακυρώθηκε. Μπορεί το τριήμερο εθνικό πένθος να έχει λήξει έως το Σάββατο, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα ήταν σωστό να προβληθεί ένα τόσο λαμπερό show, όταν κάποιοι συμπατριώτες μας βιώνουν τόσο πόνο και αγωνία για να δουν ζωντανούς του δικούς τους ανθρώπους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης θέλοντας να σεβαστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, για την Τραγωδία στα Τέμπη.

«Ατελείωτος πόνος. Η σκέψη και η προσευχή μας στους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα στα #Τέμπη και στους ανθρώπους τους που τους έχασαν», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τα Τέμπη