Συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την υγεία του ο Σαρμπέλ: «Έβγαζα συνεχώς όγκο στον...»

Η εξομολόγησή του για τον θάνατο του πατέρα του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την υγεία του ο Σαρμπέλ: «Έβγαζα συνεχώς όγκο στον...»
Ο Σαρμπέλ βρέθηκε, μαζί με την Σοφία Βογιατζάκη, το βράδυ της Παρασκευής 2/1, στο «After Dark» και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων στον Θέμη Γεωργαντά για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Η αποκάλυψη του Σαρμπέλ για την περιπέτεια με την υγεία του

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω», είπε ο Σαρμπέλ και πρόσθεσε:

«Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τον Σαρμπέλ

  • Γεννήθηκε στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου από Κύπριο πατέρα μουσικό και Λιβανέζα μητέρα δικηγόρο. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό.
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό τραγούδι το 2004 μετά την συνάντησή του με τον μουσικό Παναγιώτη Στεργίου και τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη. Τον Ιούλιο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single από την Sony BMG, με γενικό τίτλο "Σε πήρα σοβαρά".
  • Το ομότιτλο τραγούδι είναι από την Τυνησία και διασκευή του αραβικού Ya Baba-Sidi Mansour (καθώς και το remix του).
  • Ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου, με τίτλο "Παράξενο συναίσθημα", τον Απρίλιο του 2005 που έγινε χρυσός. Μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, που συμμετείχε δισκογραφικά σε αυτόν τον δίσκο, ξεκίνησε συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική.
  • Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο "Σαχάρα", στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κομμάτια "Τάξε μου" και "Να 'σουν θάλασσα" (ντουέτο με την Νατάσσα Θεοδωρίδου). Τον χειμώνα του 2006-2007 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πάριο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου στην "Ιερά Οδό".
  • Το καλοκαίρι του 2007 πραγματοποίησε συναυλίες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Νότιο Αφρική και την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με την ανερχόμενη τότε Βανέσσα Αδαμοπούλου. Τον χειμώνα του 2007 εμφανίστηκε στο Fever με τον Νίκο Μακρόπουλο. Την ίδια περίοδο ηχογράφησε το τραγούδι "Mi chica" σε ένα ντουέτο με τον Σουηδό τραγουδιστή Κάμερον και σε γλώσσες ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.
  • Το 2008 κυκλοφόρησε τον 5ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Κάτι σαν εσένα". Το 2011 επέστρεψε με νέο single και τίτλο "Καυτό καλοκαίρι".
  • Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο όπου ασχολείται με το θέατρο. Εχει κάνει εμφανίσεις στην English National Opera, στο Royal Opera House και σε προγράμματα του BBC και του Channel 4. Στις 24 Αυγούστου 2014 παντρεύτηκε την Ελπίδα Τούμα στην Σαντορίνη.