GNTM: Έτσι χρησιμοποίησε το avantage της η Κάτια!

Ποιες παίκτριες "έκαψε";

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Κάτια κλήθηκε να χρησιμοποιήσει το avantage που κέρδισε από την προηγούμενη δοκιμασία και έτσι αποφάσισε να δυσκολέψει ορισμένες παίκτριες.

Η Κάτια κατάφερε να αποσπάσει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την απόδοσή της.

Expand player

Σήμερα η δοκιμασία αποχώρησης είχε να κάνει με τα συναισθήματα. Οι διαγωνιζόμενες ντύθηκαν σαν κοκκινοσκουφίτσες και φωτογραφήθηκαν με τον κακό λύκο.

Η Κάτια ήταν αυτή που θα επέλεγε με ποιο συναίσθημα θα φωτογραφιζόταν το κάθε κορίτσι και έτσι αποφάσισε να παίξει για μία ακόμα φορά στρατηγικά προκειμένου να "πετάξει" εκτός διαγωνισμού κάποιο κορίτσι.

GNTM: Τα disavantage μοιράστηκαν στα δύο! Αυτές οι κοπέλες "θάφτηκαν"!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα disavantage των κοριτσιών μοιράστηκαν στα δυο μιας και η Κέισι και η Κάτια κλήθηκαν να διαλέξουν! Αυτές είναι οι κοπέλες που "θάφτηκαν"!

Οι δύο κοπέλες νίκησαν τη χτεσινή δοκιμασία και έτσι σήμερα, είχε από ένα avantage η κάθε μία.

Η Κέισι, θα έδινε στην κάθε κοπέλα το ρούχο που θα φορούσε στην φωτογράφηση πάνω στην μπουλντόζα, ενώ η Κάτια θα διάλεγε πόσο χρόνο θα φωτογραφηθεί η κάθε κοπέλα.

Δείτε επίσης την έκπληξη που έκαναν τα κορίτσια στην Κάτια για τα γενέθλιά της, στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου!

Η Κέισι θέλησε να "ρίξει" την Κάτια δίνοντάς της ένα βαρύ ρούχο αλλά και την Άννα καθώς το ρούχο που της έδωσε δεν της ταίριαζε χρωματικά.

Όσο για την Κάτια, έδωσε δύο λεπτά σε Άννα Μαρία και Ίλντα γιατί όπως είπε θέλει να της διώξει από το παιχνίδι, ενώ για τον εαυτό της, την Άννα και τη Χαρά κράτησε τα 5, μιας και όπως σχολίασε, η Χαρά δεν είναι δυνατή παίκτρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Η Σπυρούλα ξεσπά για τα χθεσινά γεγονότα! "Η Χαρά δεν έπρεπε να βρίσκεται στην τριάδα. Άλλη έπρεπε να φύγει..."

GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"!

Διαβάστε περισσότερα θέματα GNTM στο YouWeekly.gr

TAGS