GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"!

Τα λόγια που άφησαν τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό!

GNTM: Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας!

Η Μαρία ξεσπά εναντίον της Κάτιας! "Ήταν σαν σαύρα και γουρούνι σε ασανσέρ"! Τι δήλωσε η παίκτρια του GNTM για την μεγάλη της "αντίπαλο";

Οι δυο τους είναι γνωστό πως βρίσκονται στα μαχαίρια, ωστόσο οι νέες δηλώσεις της σχολιάστηκαν αρκετά τόσο από τους παρουσιαστές στην εκπομπή "Στην φωλιά των ΚουΚου", όσο και από το internet.

GNTM: Νέες πληροφορίες για τον μεγάλο τελικό! Τι αποκάλυψαν στο "Πρωινό";

H ίδια στην αρχή δήλωσε την χαρά της για την κακή κριτική που δέχθηκε η Κάτια, «Όταν άκουγα την κριτική για την Κάτια, ήμουν σε φάση να κάνω πάρτι, να χορέψω πεντοζάλι».

Ενώ στην συνέχεια σχολίασε το τι έγινε με την αποχώρηση, αλλά και την γνώμη της για τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών, «Θεωρώ δίκαιο το ότι δεν αποχώρησε κανένα κορίτσι, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρήσει η Κάτια. Περιμένω τη στιγμή που θα αποχωρήσει, ανυπομονώ. Τη φωτογραφία της Κάτιας θα τη χαρακτήριζα γουρούνι σε λάσπη, ήταν χάλια. Ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω σαν σαύρα σε ασανσέρ. Δεν το λέω επειδή είναι η Κάτια, το λέω γιατί όντως η φωτογραφία ήταν αίσχος, ήταν απαίσια και το κατάλαβε και μόνη της».

GNTM: Η Άννα Μαρία πετάει "καρφί"! «Θα ήθελα να γίνει αποχώρηση να τελειώνουμε...»!

Η Άννα Μαρία δε διστάζει και πετάει "καρφί" για όσα έγιναν χθες στο GNTM! «Θα ήθελα να γίνει αποχώρηση να τελειώνουμε...»!

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM έφερε μία ανατροπή μιας και δεν αποχώρησε καμία παίκτρια. Χαρά, Ασημίνα και Κάτια βρέθηκαν στη σέντρα ωστόσο καμία δεν είδε την πόρτα της εξόδου.

GNTM Highlights: Η σπόντα της Χαράς για την Κωνσταντίνα και η παραλίγο... τριπλή αποχώρηση!

Η Άννα Μαρία και η Κέισι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου», μετά το τέλος του επεισοδίου και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με αυτό που έγινε.

«Σήμερα δεν αποχώρησε καμία. Από τη μία χαίρομαι για τη Χαρούλα, από την άλλη όμως θέλω να τελειώνουμε» είπε η Άννα Μαρία, με την Κέισι να σχολιάζει: «Προσωπικά θα ήθελα να υπάρξει αποχώρηση. Νιώθω σα να πήγα ένα βήμα πίσω».