Ζωή Κρονάκη: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της – Είναι 14 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Της έκανε έκπληξη στον αέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ζωή Κρονάκη: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της – Είναι 14 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Η Ζωή Κρονάκη ήταν καλεσμένη σήμερα (4/5) στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος μίλησε εφ' όλης της ύλης για τη ζωή και την καριέρα της, ωστόσο ο παρουσιαστής Τάσος Ιορδανίδης της επιφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη, όταν φώναξε στο πλατό τον σύζυγό της Τάσο Παναγιώταρη.

«Όταν γνωρίστηκα με τον Τάσο, εκείνος είχε το εξής μαγικό, που δεν είναι πολύ εύκολο να το συναντήσεις: ήξερε τι ήθελε. Έχω πολλές φίλες στην ηλικία μου και δεν έχουν ακόμα κάποια σοβαρή σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί. Ο Τάσος ήξερε ότι “θέλω αυτό από σένα” και μου το είχε ξεκαθαρίσει», δήλωσε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

Δείτε επίσης: Ζωή Κρονάκη: «Είχα σκοπό να πάω με την αποστολή της Eurovision, είμαι fan, αλλά...»

«Όλα κύλησαν πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ ξεκάθαρα. Αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που πατάει στα πόδια του στα αλήθεια, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα ότι εγώ ορίζω τα πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να είναι συνοδοιπόρος και αφέθηκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η στιγμή που ο σύζυγος της Ζωής Κρονάκη «εισβάλλει» στο πλατό

Η Ζωή Κρονάκη ανέφερε επίσης για τον σύζυγό της: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, ούτε τη θυμόμαστε, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας. Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αγκαλιάζει και φιλάει τα παιδιά συνέχεια, λέει πολύ το “σ’ αγαπώ”, είμαστε η οικογένεια των φιλιών. Είναι ένας αυστηρός αλλά και δοτικός μπαμπάς».

Ο Τάσος Ιορδανίδης τη διέκοψε σ' εκείνο το σημείο για να της πει ότι ο Τάσος Παναγιώταρης ήταν εκεί, με την Ζωή Κρονάκη να μένει έκπληκτη. Στη συνέχεια πήρε κι εκείνος τον λόγο, περιγράφοντας τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

«Αν δεις τις φωτογραφίες του γάμου μας, τα μαλλιά μου ήταν μαύρα και τώρα έχουν γκριζάρει. Κατά ένα βαθμό οφείλεται σ' εκείνη», σχολίασε με χιούμορ ο σύζυγος της Ζωής Κρονάκη, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Η οικογένεια ήταν από τα πρώτα πράγματα που ήθελα να κάνω. Πριν τη γνωρίσω δεν βιαζόμουν, αλλά μόλις εμφανίστηκε μπροστά μου είπα κατευθείαν “Εδώ είμαστε”. Την κυνήγησα».

«Στην αρχή μου ζήτησε τον αριθμό μου και του τον έδωσα με ένα λάθος ψηφίο επίτηδες», αποκάλυψε στη συνέχεια της κουβέντας η Ζωή Κρονάκη, με τον σύζυγό της να παραδέχεται πως τη διεκδίκησε αρκετά. «Μετά την πρώτη εβδομάδα δεν ξανακοιμηθήκαμε χώρια», δήλωσε κλείνοντας ο σύζυγος της δημοσιογράφου